עזרה בתחפושת

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לבן שלי יש תחפושת של פחית קוקה קולה, הייתי רוצה לעשות לו איזשהו קש שתיה שעולה לכיוון הראש, האם יש למישהו רעיון איך אני עושה את זה בצורה קלה ומהירה? תודה.

• הוסף לסימניות
אולי מקלות של דגלים בחנות יצירה ולחבר אחד לשני אלכסוני עם דבק וצביעה בשחור
בטמבור אולי איזה צינור דקיק???

• הוסף לסימניות
'מפל' מגולגל דק ומודבק. אפשר גם מפל שקוף

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים. אין רעיון למשהו שאפשר לקפל כמו קש?

• הוסף לסימניות
צינור של מיבש..

• הוסף לסימניות
מישהי נתנה לי את הרעיון הזה, אבל זה נראה לי ענק ומסורבל,לעומת זאת זה נתן לי רעיון לחפש בחנות טמבור שרשור הכי דק שיש להם (אולי של חוטי חשמל)ולייצב את זה עם חוט מתכת. תודה רבה על הרעיון.(אני כבר מדמיינת את זה בדיוק כמו שרציתי...)

• הוסף לסימניות
יש צינורות כאלו לתחתיות של כיור
הצורה היא כמו של מייבש
אבל הרבה יותר צר

אם את רוצה אצלם לך שתביני על מה מדובר

• הוסף לסימניות
תודה. במסגרת עבודתי אני "פוגשת" את הצינורות האלו, לדעתי ישנם צינורות יותר דקים אולם חנות הטמבור היתה סגורה, אני אנסה בע"ה מחר בבוקר. (ולחשוב שמחר אחה"צ המסיבה...)

• הוסף לסימניות
מנקי מקטרות (תוססי כמה יחד כדי שיהיה לזה עובי)

חני

• הוסף לסימניות
מתארת לעצמי שכבר קנית
שרשור מתאים בול. תקני בטמבור גם צינור , כך הקש יהיה מושלם :)
רק הצבע של זה... אולי תרססי ספריי צבעוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה