דיון עזרה בתימחור לבלינצ'ס

• הוסף לסימניות
איפה את גרה?
מעוניינת לדעת על הסימנים
ואיזה סגנון את מכינה? קציצות או הסימנים מבושלים?
בני ברק - כשרות בד"ץ עדה חרדית - תפריט סימני החג:
קציצות כרתי
קציצות סילקא
קציצות קרא
רוביא
צימעס
ראש של דג מבושל
לפתן חבושים
גרגירי רימון בקופסא
ולמפונקים - ניתן לקבל גם תמר מג'הול, תפוח עץ, דבשיות, פירות נוספים לשהחיינו, בקיצור כל מה שצריך לעריכת סימני החג.

• הוסף לסימניות
אם אתם במקום נגיש לי אני גם הייתי קונה סימני ראש השנה
בטח אתם יודעים שמוכרים את זה במגש ח''פ מחולק
קציצות כרתי
קציצות סילקא
קציצות קרא
רוביא
צימעס
ראש של דג מבושל
לפתן חבושים
גרגירי רימון בקופסא
ולמפונקים - ניתן לקבל גם תמר מג'הול, תפוח עץ, דבשיות, פירות נוספים לשהחיינו, בקיצור כל מה שצריך לעריכת סימני החג.
מגיע במגש מחולק שקוף או במגש אלומיניום מחולק לחימום ישיר על הפלטה.

• הוסף לסימניות
קציצות כרתי
קציצות סילקא
קציצות קרא
רוביא
צימעס
ראש של דג מבושל
לפתן חבושים
גרגירי רימון בקופסא
מגיע במגש מחולק שקוף או במגש אלומיניום מחולק לחימום ישיר על הפלטה.
העברתי לאשתי..
אני - לפנק אותך עם מגש מוכן של סימני ראש השנה ?
אשתי - גם את הכיף הזה של פעם בשנה אתה רוצה לקחת לי..:)
אבל שיהיה המון בהצלחה !

• הוסף לסימניות
שואלת סתם מסקרנות.
מוצרים בהשגחת הבד"ץ, או בכשרות הבד"ץ?
הבדל מאוד משמעותי להרבה לקוחות פוטנצייאלים.
מוצרים בהשגחת הבד"ץ.
אני מסכימה להביא כשרות הבד"ץ, איך עושים זאת? יש למישהו מס' טלפון?

• הוסף לסימניות
מוצרים בהשגחת הבד"ץ.
נראה לי התכוונתם הפוך המוצרים בכשרות הבדץ
ולא בהשגחת
ואגב על ה'בהשגחת' תצרכו להוסיף במחיר ללוקח

• הוסף לסימניות
מוצרים בהשגחת הבד"ץ.

אם תרצי כשרות תצטרכי מטבח נפרד ומשגיח שמגיע מידי פעם
וכמובן לשלם המון כסף לכשרות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמובן שיש בלינצ'ס בגודל סטנדרט ובגודל XL, במגוון אפשרויות ומילויים, בטעמים ממכרים, למנות פתיחה , עיקריות או מנות אחרונות, לאירועים, ערבי חברה, שבתות וחגים, כשיש אורחים או סתם כשבא להתפנק או לפנק.
סימני ראש השנה, הם גם טעימים במיוחד ומורכבים מחומרים איכותיים וללא קיצורי דרך, מה שגורם לטעם של עוד...

רק עוד נקודה קטנה,

אי אפשר לגבות מיליון תעריפים על בסה"כ בלינצ'עס כמו שבמאפיות לא גובים תעריף שונה על רוגלעך שוקולד וריבועי וניל וכו', הלקוחות פשוט מתבלבלים ובסוף מגיעים למסקנה פשוטה למגינת ליבו/ה של המוכר/ת.

צריך מספר קטן של תעריפים שישאיר אותך עם רווח ובלי בלינצ'עס,
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה