עזרה בתכנון אמבטיה וחדר שירות

• הוסף לסימניות
אני לפני שיפוץ אמבטיה
את האמבטיה הקיימת אני משאירה,
שוברת את הקיר של המסתור כביסה (הקטע המסומן בצהוב)
מחליפה לאסלה תלויה וניאגרה ניסתרת
רוצה להכניס את כל העולם בשטח שיש לי.
תמיד חלמתי על ארון כביסה כמו ש @רותי וינברג העלתה בעבר באיזה פוסט (צירפתי את התמונה של הארון)
לא חייבת בדיוק אותו דבר , אבל אהבתי את הרעיון של הארון הזה
איך כדאי לתכנן שהשטח יהיה מנוצל בצורה הטובה ביותר.

חזית ארון כביסה.PNG
חדר אמבטיה.PNG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הארון שרותי העלתה פעם, מתאים למקום באמצע הבית, כשהחליטו לוותר על ח. שרות, הוא אילוץ ולא מלכתחילה.
בתוכנית שלך יש לך ח. שרות מצוין, אלא אם כן, את רוצה להזיז את חדר האמבטיה לכיוון החדר שרות, ולהרוויח יותר שטח בפנים הבית. (שאנחנו לא יודעים מה יש שם, כי התכנית חתוכה).
מההודעה שלך לא ברור לי מספיק מה את רוצה להרויח.

• הוסף לסימניות
@אמא של חני, תודה על היתייחסות
הארון שצירפתי בהודעה הראשונה, לא מתאים לחדר שרות?
אסביר את עצמי שוב,
השרטוט הראשון זה המצב הקיים. מה שיש כיום בדירה
ויש שם אמבטיה, חדרון כביסה, ומסתור.
השיפוץ כולל
שבירת הקיר של המסתור
החלפת השירותים לאסלה תלויה וניאגרה סמויה
ואת האמבטיה אני משאירה במקומה.
ואיפה שהיה המסתור אני רוצה לעשות חדר שרות

אני רוצה לקבל חו"ד היכן כדאי למקם את האסלה, ארון אמבטיה וארון שירות

עכשיו יותר מובן?

• הוסף לסימניות
למה שלא תשאירי את הכלים בדיוק במיקומם ורק תגדילי את החדר שרות?
(או קצת לרווח את הכיור, אבל שוב על אותו עיקרון).

• הוסף לסימניות
כיום האמבטיה מעט צפופה בשבילי. במיוחד שאני רוצה לשנות לניאגרה סמויה שתופסת עוד שטח.
ואז השטח עוד יותר יצטמצם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה