שאלה עזרה בתכנון אמבטיה

• הוסף לסימניות
לפי התקן נדרש מרחב שימוש בעומק 75 מול האסלה, שימי לב באופציות השונות אם זה מתקיים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 7-1-2024_12-27-8_1920_1080.jpg
    7-1-2024_12-27-8_1920_1080.jpg
    KB 75.9 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
שלום מישהו יכול לעזור לתכנן את החדר אמבטיה + כביסה הזה
האמבטיה מבחינתי מושלמת אבל חדר הכביסה אני מאד מתלבטת אם לפתוח ארון אוויר לסלי כביסה (מצד שני זה יהרוס שהחזיתות של הארון כביסה יהיו מול הדלת אני מעדיפה שיהיה שם קרמיקה... זה יותר יפה!
אני גם לא יודעת מה לעשות במרווח שבין הארונות שירות לחלון (זה עומק 40)
תודה רבה!

קבצים מצורפים

KB 75.9 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
האמבטיה מבחינתי מושלמת אבל חדר הכביסה אני מאד מתלבטת אם לפתוח ארון אוויר לסלי כביסה (מצד שני זה יהרוס שהחזיתות של הארון כביסה יהיו מול הדלת אני מעדיפה שיהיה שם קרמיקה... זה יותר יפה!
אני גם לא יודעת מה לעשות במרווח שבין הארונות שירות לחלון (זה עומק 40)
תודה רבה!
תפתחי שרשור חדש.
ותעלי שרטוט ברור - בזה לא מבינים כלום.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
מצוב אופציה עקרונית אפשרית לשיקול דעתכם -- עם כמה רעיונות
לדעתי לא צריך ארון אויר - זה פיתרון של פעם שאין מקום --השירותים כאן ממש מרווחים

קבצים מצורפים

KB 121.6 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מה זה שתי הריבועים בצד שמאל זה המכונה והמייבש זה לצד זה?
זאת היתה הכוונה?

• הוסף לסימניות
למה אתה חושב שעדיף לשים את הכיור בכניסה ואח"כ את האמבטיה ולא להיפך?

• הוסף לסימניות
מה זה שתי הריבועים בצד שמאל זה המכונה והמייבש זה לצד זה?
זאת היתה הכוונה?
למה אתה חושב שעדיף לשים את הכיור בכניסה ואח"כ את האמבטיה ולא להיפך?
הריבועים --העתקתי את הרעיון מהתוכנית המקורית --הבנתי שככה אתם רוצים --מיבש לצד מכונת כביסה
לדעתי עדיף שהכיור יהיה בהתחלה כי יש בו שימוש יותר תדיר ונכון שיהיה יותר נגיש --זה גם נותן תחושה יותר של רווח
כי הוא פחות עמוק מאמבטיה

• הוסף לסימניות
הריבועים --העתקתי את הרעיון מהתוכנית המקורית --הבנתי שככה אתם רוצים --מיבש לצד מכונת כביסה
לדעתי עדיף שהכיור יהיה בהתחלה כי יש בו שימוש יותר תדיר ונכון שיהיה יותר נגיש --זה גם נותן תחושה יותר של רווח
כי הוא פחות עמוק מאמבטיה
וגם יותר יפה...

• הוסף לסימניות
וגם יותר יפה...
אני דוקא חושבת הפוך כי ככה הדבר הראשון שרואים זה האמבטיה והשמפואים וכו' וכשהכיור הוא בהמשך רואים אותו ראשון והוא אמור להיות יותר מסודר ויפה לעין מהאמבטיה...

• הוסף לסימניות
אני דוקא חושבת הפוך כי ככה הדבר הראשון שרואים זה האמבטיה והשמפואים וכו' וכשהכיור הוא בהמשך רואים אותו ראשון והוא אמור להיות יותר מסודר ויפה לעין מהאמבטיה...
אם האמבטיה ראשונה אז רואים אותה ראשון
אין סיכוי שהעין תתמקד מיד במשהו פנימי מוסתר וצר יותר

בדגש על צר יותר
אם תשימו את האמבטיה ראשונה
ייווצר מצב שהכניסה תהיה צפופה ורק בהמשך תתרווח
מה שלא יעשה הרגשה נעימה בחדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה