כפי שכתבתי מדובר בארון לחדר ילדים (כרגע ישנים שם 3 ובעז"ה בעתיד 4 ילדים)יש לך מקום 2.60 נכון?
עכשיו זה תלוי למה את זקוקה יותר,
מה הארון אמור להכיל?
איך אפשר לתכנן ארון כשאין לך צרכים?
תודה רבה,נתתי לך חלוקה הגיונת של השטח
לא נראה לי להוסיף בשטח הנ"ל גם את הכוורת, אותה את יכולה לשים בקיר אחר
בגדול:
אם את רוצה שהארון הזה יאכלס את הצרכים של הילדים כרגע, חבל לתפוס מקום על המכתביה ולכן היא מוכנסת כמדף נשלף.
את היעוד של המדפים את יכולה לתת לפי הצרכים שלך,
כמו מה?תסתכלי בתכנון,
ברור שאת יכולה להוסיף דברים נוספים בו שיתנו לחדר שיק.
למה את קוראת שולחן נשלף? על מסילות?יש שלחן נשלף.
כן.על מסילות?
אני צריכה לפתוח שוב את השרטוט לבדוקכמו מה?
לא ממליצה בכלל על ארון 40 עומק בחדר ילדיםרון 40 ס"מ עומק, מה שנותן יותר מרחב בחדר!
לא צרפת תמונה....נכון,
20 ס"מ לא יהיו מורגשים ויכולים בהמשך לשמש מאוד
אם את רוצה לאפשר גישה לארון ולמגירות כשהשולחן בשימוש-
אפשר לתכנן מגרעת בארון עם שולחן נשלף לגמרי
מצרפת תמונה שעשיתי עכשיו ללקוחה
בהצלחה...
אני חייבת גם תליהקחי בחשבון שאם את לא צריכה ארון תלייה בח. ילדים,
אז מספיק לך ארון 40 ס"מ עומק, מה שנותן יותר מרחב בחדר!
כרגע יש לי רק חדר ילדים אחד, ואין לי עוד מקומות אחסון... כמו"כ יש לציין שהסלון שלי פתוח,אם יש לך עוד מקומות להניח בהם ריהוט ברווח
יתכן שאת יכולה להכניס מכתביה,
אך אם את יודעת שהמשפחה גדלה, ואת תוכלי להוסיף רק עוד ארון אחד,
עדיף לוותר כרגע על המכתביה
אפשר לתת אותה גם כשלחן מתקפל על הקיר באזור אחר,
אך ככלל, לא כל הילדים והילדות אוהבים להיות מקובעים למכתביה בחדר,
ומקום אכסון של ביגוד ומשחקים חשוב פי כמה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים