עזרה בתכנון הדירה תמ"א/38

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
צריכה את עזרתכם עם הדירה שלי..
כרגע הבניין בהליכים של תמ"א ואני מנסה להוציא את הדירה שלי עם כמה שפחות נזק מהתכנון של האדריכל..
הממ"ד שמתכננים לי יוצא מאמצע הסלון, והמרפסת מבוזבזת על חדר שירות.
ניסיתי לעשות סקיצה לשינויים ואשמח לחוות דעתכם.
זו סקיצה מאד בסיסית, עשיתי אותה בפחות מחצי שעה, אז בבקשה אל תנסו לחפש טעויות שרטוטיות - יש שם מלא...;)

משמאל זה המצב הקיים ומימין זה המוצע.

קבצים מצורפים

• דירה תמא.pdf
    KB 26.9 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
אני בעיקר צריכה עזרה עם החלק של הסלון-מטבח.
הריהוט המשורטט בסלון זה הריהוט הקיים, ממש חבל לי להחליף אותו.
איך אני מצליחה להכניס את 2 הספות+שולחן אוכל בלי שהסלון ירגיש חנוק מידי?
מה ששירטטתי זה הדבר הראשון שעלה לי לראש: לשבור את הקיר בין הסלון למטבח וליצור חלל גדול יותר שנותן יותר אופציות לתכנון.
אחד הרעיונות הנוספים שלי היה לבקש מהיזם להזיז את הדלת של ממ"ד ימינה כמה שאפשר ועשות כניסה לחדר מתוך המטבח.

אשמח לעוד רעיונות..
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה