עזרה בתכנון ובנית פרויקט

• הוסף לסימניות
אני עכשיו לקראת סיום לימודי הנדסאים
וקיבלתי ביקשה לבנות פרויקט קטן ללקוח
התפקיד שלו זה לוח שנה ששולח תזכורת במייל עד כאן זה כמו שיש בלוח שנה של גוגל.
השוני זה שזה יהיה לפי לוח שנה עיברי ולא לועזי (בגוגל לא מצאתי אופציה כזאת)
ועוד דבר זה שכל שנה הנתונים יתעדכנו(לדג' יוםהולדת יעלה כל שנה הגיל..)
ואולי עוד כמה תוספות אבל זה הדברים העיקריים
השאלה שלי היא כזאת:
האם אני יכולה להשתמש במשהו קיים ולעשות שינויים כמו בגוגל להשתמש ולדחוף לתוכו את הפונקציות שלי
או שאני צריכה לבנות לבד מהבסיס שרת וקלינט...
אם יש משהו שאני יכולה להתבוסס עליו אני נורא אשמח לשמוע או אם יש משהו כמו שאני צריכה כבר ברשת אני מאוד אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
לוח לועזי עברי זה מסובך
כי צריך לדעת לחשבן לפי מחזורי הירח (מולדות) מול מחזורי השמש
וגם צריך לדעת את כללי הדחיות, (מולד זקן, גטר״ד, בט״ו תקפ״ט, לא אד״ו ראש) כדי לקבוע את היום המדויק של ראש השנה

יש לי יחידה שכתבתי בדלפי (פסקל) שעושה את כל זה
אם יש לך את הכוח להמיר את זה לשפה שאתה רוצה
אני יכול לשלוח לך את הקוד, הקוד מתועד מאוד אז בקלות ניתן להבין את מה שקורה שם

• הוסף לסימניות
אני עכשיו לקראת סיום לימודי הנדסאים
וקיבלתי ביקשה לבנות פרויקט קטן ללקוח
התפקיד שלו זה לוח שנה ששולח תזכורת במייל עד כאן זה כמו שיש בלוח שנה של גוגל.
השוני זה שזה יהיה לפי לוח שנה עיברי ולא לועזי (בגוגל לא מצאתי אופציה כזאת)
ועוד דבר זה שכל שנה הנתונים יתעדכנו(לדג' יוםהולדת יעלה כל שנה הגיל..)
ואולי עוד כמה תוספות אבל זה הדברים העיקריים
השאלה שלי היא כזאת:
האם אני יכולה להשתמש במשהו קיים ולעשות שינויים כמו בגוגל להשתמש ולדחוף לתוכו את הפונקציות שלי
או שאני צריכה לבנות לבד מהבסיס שרת וקלינט...
אם יש משהו שאני יכולה להתבוסס עליו אני נורא אשמח לשמוע או אם יש משהו כמו שאני צריכה כבר ברשת אני מאוד אשמח לשמוע.
באיזו שפה?
בPHP
יש לוח שנה עברי מובנה בשפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה