- הוסף לסימניות
יש לי רעיון שונה מאוד מכל התוכניות שלך,מנסה פעם אחרונה.. יש עוד דעות/המלצות???
אבל זה רק במידה ואת לוקחת נגר ולא סטנדרט.
יש לי רעיון שונה מאוד מכל התוכניות שלך,מנסה פעם אחרונה.. יש עוד דעות/המלצות???
את יכולה לשלב את המיטת תינוק בתוך הארון, כמו כאןמנסה פעם אחרונה.. יש עוד דעות/המלצות???
תודה!
www.prog.co.il
אני לוקחת נגר בכל מקרה, אבל חשוב לי ריהוט סטנדרט, יש מצב שנעבור דירה בהמשך ולא רוצה שכל הריהוט לא יהיה רלוונטי, אם יתוכנן ספציפית לחדר הזה.יש לי רעיון שונה מאוד מכל התוכניות שלך,
אבל זה רק במידה ואת לוקחת נגר ולא סטנדרט.
הם כבר בילד האחרון, אנחנו רק עכשיו התחלנו (בע"ה!), לא נראה לי מתאים כזאת מיטת תינוק באופן קבוע לכל הילדים.את יכולה לשלב את המיטת תינוק בתוך הארון, כמו כאן
![]()
חדר ילדים - שיתוף
למאמר המלא עם הסבר ופרוט לתמונות - https://www.prog.co.il/articles/%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9A-%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A8-%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A3.2281/www.prog.co.il
יפה, זה גם מה שחשבתי, תכלס חוץ מעיצוב הכי חשוב הנוחות של המשתמש.לדעתי לא כדאי לשים את הארון בסוף החדר,
גם אם יש פתרונות זה לא כ"כ נח ולא תמיד יש כח להרים את המיטה בכל פעם שפותחים את ארון.
אפשר לשים בהתחלה ואפשר באמצע, ראיתי שיש שם כוורת או משהו בסגנון, אז פשוט תחליטי מה את מעדיפה שיהיה יותר נגיש.
בהצלחה!
נכוןיפה, זה גם מה שחשבתי, תכלס חוץ מעיצוב הכי חשוב הנוחות של המשתמש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים