- הוסף לסימניות
לא שיך לצאת למרפסת...יש לי משהו דומה לשלך
לא שיך לצאת למרפסת...יש לי משהו דומה לשלך
כן לא ניתן להזיז כלום לצערי,מה זה עמוד
בנישה שיש לך לא יכנס ארון, מכתביה ומדפים
התכוונתי לארון מדפים פתוח של 40 ס"מבנישה שיש לך לא יכנס ארון, מכתביה ומדפים
יש לך שם רק 1.3 מ'
מכתביה לפחות 80 ס"מ נשאר לך 50 ס"מ
הגישה לארון לא תתאפשר אף פעם בגלל המיטת תינוק
אבל אז אני לא אוכל לפתוח את הדלת של המרפסת כשהמיטות פתוחות.אם כבר אולי אפשר להחליף בין המיטה לארון ולשלב את מיטת התינוק בארון.
עדין אמור להשאר מרווח אם יש מיטת קומותיים ורק מיטת חבר אחת פתוחהאבל אז אני לא אוכל לפתוח את הדלת של המרפסת כשהמיטות פתוחות.
את מתכננת ריהוט בנגרות או סטנדרט?תודה על ההיענות!
התכוונתי לארון מדפים פתוח של 40 ס"מ
כשמלמטה הפתיחה תהיה מתחת לשולחן(מהצד) ותשמש לילקוטים וכדומה
והמדפים לא גוזלים מהשולחן, הם מעליו מה גם שהם ממש לא קריטיים באמת, אני חושבת אולי לעשות שהשולחן יתקפל כדי שתיהיה גישה נוחה למיטת תינוק כשהמיטות פתוחות בלילה
אבל אז אני לא אוכל לפתוח את הדלת של המרפסת כשהמיטות פתוחות.
יש סיכוי לתוכנית שתענה על כל הדרישות?![]()
לכאורה נגרות,את מתכננת ריהוט בנגרות או סטנדרט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים