עיצוב פנים עזרה בתכנון נישת כביסה ואחסון קטנטנה

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח מאוד לעזרה בתיכנון של ארון/מדפים לנישת כביסה
יש לי נישה ברוחב 126 ס"מ ועומק 80 ס"מ.
אני רוצה שיכנסו בה: מכונת כביסה, מייבש וכמובן סלים למיון כביסה.
וגם - כלי עבודה, סולם, מגבים, חומרי ניקיון וכו'
אני יודעת שזאת דרישה גדולה מנישה כזו קטנה
אבל זה המקום שיש ואני ממש רוצה לנצל אותו בצורה הכי טובה שאפשר.
אין לי המון תקציב כך שזה יהיה בלי סגירה יפה (בינתיים)
תודה גדולה מראש!!!

• הוסף לסימניות
את רוצה להזמין ארון מנגר? או עזרה בתכנון ארון קלאסי מה יהיה הכי טוב?

• הוסף לסימניות
ארון נגר.
חשוב לי שזה יהיה עיצוב מותאם לנישה הזו.
במיוחד שעובר בה צינור בחלק קטן מהתקרה ומהקיר האחורי כך שארון רגיל לא יתאים בכלל.

• הוסף לסימניות
ארון נגר.
חשוב לי שזה יהיה עיצוב מותאם לנישה הזו.
במיוחד שעובר בה צינור בחלק קטן מהתקרה ומהקיר האחורי כך שארון רגיל לא יתאים בכל
אשמח לעזור לך! אני אדריכלית מתחילה ולוקחת עבודות כאלה בזול תפני אלי בפרטי אם מעניין אותך.
או במייל efrata361 ואז @ וכו...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תוכלי לפנות אלי.
אשמח לתכנן לך משהו מושלם
0527614337s ושטרודל ג'ימל
בהצלחה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה