עיצוב עזרה בתכנון סלון מאפס- הדמיה

• הוסף לסימניות
היי יש לי סלון, צריכה עזרה בתכנון והעמדת ריהוט
מחפשת מראה מאוורר ומודרני
אני רוצה לקנות ריהוט, ולא יודעת מאיפה להתחיל...!
מפחדת לקנות משהו ואז להחליט שאני רוצה סגנון אחר, צבעים אחרים.... ואני לא מצליחה לדמיין את המראה הסופי
יש סיכוי לנסות למדל את הסלון? לעשות הדמיה לספריה, ספה ושולחן וכסאות? אני צריכה לראות מול העיניים ואז להבין מה ואיך להתקדם...
אשמח לעזרתכם או בקבלת קישור לאתר לנסות למדל לעצמי (לא מבינה בתחום אז שיהיה ידידותי.....) או שאם יש מישהו שיש לו הדמיה כזו? אני מחפשת סלון נעים בגוונים בהירים......

תודה לעונים!!!
1730650962354.png

• הוסף לסימניות
מפחדת לקנות משהו ואז להחליט שאני רוצה סגנון אחר, צבעים אחרים.... ואני לא מצליחה לדמיין את המראה הסופי
יש סיכוי לנסות למדל את הסלון? לעשות הדמיה לספריה, ספה ושולחן וכסאות? אני צריכה לראות מול העיניים ואז להבין מה ואיך להתקדם...
אשמח לעזרתכם או בקבלת קישור לאתר לנסות למדל לעצמי (לא מבינה בתחום אז שיהיה ידידותי.....) או שאם יש מישהו שיש לו הדמיה כזו? אני מחפשת סלון נעים בגוונים בהירים......

תודה לעונים!!!
1730650962354.png
תנסי את הומסטיילר

• הוסף לסימניות

תודה לעונים!!!
1730650962354.png
מה שאני יכולה להמליץ לך - דבר ראשון תבחרי סגנון, תחפשי תמונות להשראה(יש לך כאן בפרוג הרבה...)
ואז לכי על סגנון שאת מתחברת ואוהבת, כשתיצמדי לסגנון מסוים יהיה לך הרבה יותר קל לבחור הריהוט.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כשהלכתי לקנות ספריה בחנות רהיטים הראו לי שם עשרות תמונות וסגנונות ואז הבנתי למה אני מתחברת,
חזרתיח הביתה, הכנתי שרטוטים לפי צבעים, צרכים! (מדדנו את הספרים שברשותינו) וכן נבנתה עבורינו הספריה שממזגת את שאר הרהיטים שקנינו בגוונים שלה.

• הוסף לסימניות
כזה סוג מישהי פרסמה

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 847.3 · צפיות: 115
  • 5.png
    5.png
    1.1 MB · צפיות: 115
  • הוסף לסימניות
העמדה --אפשר בצורה הנ"ל --- ולא צריך נגר פרטי וכ"ו --אפשר גם לקנות מאיקאה מה שאתם אוהבים

קבצים מצורפים

• 1730650962354.png
    1730650962354.png
    KB 33.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
תנסי כאן:
ממש מטורף!
יש לך אופציות לבקש ולדייק אותו וכן לבקש צבעים וסגנונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה