עיצוב פנים עזרה בתכנון ריהוט ומטבח

• הוסף לסימניות
מצוב התכנית של הדירה, אשמח מאוד לחוות דעתכם אני צריכה שיהיה בסלון ספריה, ספה- מעדיפה פינתית ופינת אוכל, וכן בעיקר איפה כדאי לשים שולחן למטבח, האם יש מקום מומלץ לשים איזה אי?
מה לגבי הקטע שהדלת של הבית היא ישר לתוך הסלון, יש דרך שיהיה יותר פרטיות? (שימו לב שהסלון יוצא ממנו מרפסת... )
חשוב לי שהסלון ייצא מרווח...
ואם השולחן סלון הוא לא מידי צמוד למטבח... מה דעתכם?
אם יש למישהו הדמיות או דוגמאות יותר מאשמח... וגם לכל ייעוץ, יעזור לי מאוד!!!
תודה רבה רבה!!!
1771440186380.png

חשווב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היי מומחים? נשמח לעזרתכם--

• הוסף לסימניות
האופציה היא להזיז את דלת הכניסה לקיר המעלית, ולהעביר לשם את פינת האוכל.
הדלת לא תהיה מול הסלון.
אפשר להגדיל את המטבח

• הוסף לסימניות
חסר לי כיור לנט‘י מהשרותים.
יציאה למרפסת לא תקין מיקום הספה...לדעתי שימו שם ספריה ושולחן
וליד המטבח תעשו שם אזור יפה לספות
נכנס במטבח גם שולחן דלפק.
בהצלחה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1771440186380.png
    1771440186380.png
    KB 93 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
לגבי הדלת כניסה. מכירה אנשים שהוסיפו דלת זוכית יפה מיד אחרי המעליות וככה נהיה להם לובי קטן בכניסה לבית למעילים וכו.
כמובן צריך שהשכנים יזרמו. וגם להתקין פעמון (+מצלמה) כדי שתשמעו את הדופקים בדלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה