עזרה בתכנות מקצבים ב YAMAHA

• הוסף לסימניות
ברשותי חבילת מקצבים שנבנו לטיירוס - כולם בווליום גבוה ביחס למקצבים של האורגן.

כעת:
1.האם יש דרך לשנות את הווליום - balance - של כל מקצב בבת אחת בתוכנה של העריכה או שאני חייב לעבור ערוץ ערוץ בנפרד בכל חלק כולל במעברים פתיחים וסיומות?
2. איך אוכל לדעת שאני אכן על ה balance הנכון? רק האוזניים שלי יעזרו פה? זה יכול להיות דיי קשה לדייק..?
3.מנסה לחשוב למה בעצם בנו את המקצב ככה?! וזה לא מקצב מומר.. רעיון למשהו?

• הוסף לסימניות
אני יודע שבקורג חייב להנמיך כל ערוץ בנפרד, אולי בימאהה יש אפשרות יותר מהירה?

• הוסף לסימניות
טוב לדעת שגם משתמשי קורג מתנסים בבעיה הזו.
האם יצא לך לנסות לסדר בלאנס למקצב?

• הוסף לסימניות
בוודאי,
כשאני בונה מקצבים.

• הוסף לסימניות
אתה יכול לבדוק ולהשוות למקצבים אחרים,
לדוגמה התופים, תבדוק במקצב אחר מה הגובה שלהם,
ותעשה כך גם במקצבים עם הווליום הגבוה.

• הוסף לסימניות
אני מסדר ככה את הבלנס כך:
תופים, בחוזק 115.
גיטרה בס, 105.
פסנתר או פסנתר חשמלי, 90.
גיטרה חשמלית או אקוסטית וכו', 85.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אנסה לעזור:

תפתח את הMIXING CONSOLE ותפעיל מקצב, שים לב, במקצבים של ימהה בדרך כלל לא משתנה הווליום בשום כלי מה8 ערוצים במעבר מA ל B או לC ובמצב כזה הדרך לשנות את הווליום בבת אחת מאוד פשוט, לפני שנכנסים ל'אתר הבניה' מורידים או מעלים את 8 הסליידרים בווליום הרצוי ואח"כ נכנסים לשם ועושים 'שמירה' על השינויים וזה משפיע על כל המקצב ללא צורך לטפל בנפרד בA,B,C,D הקדמות, סיומות.
הבעיה היא שבמקצבים חסידיים מאוד מצוי שהכלים באותו ערוץ משתנים מA לB ואתם גם הווליום, אז צריך לבדוק, אם זה באמת משתנה אין מנוס וצריך להיכנס לאתר הבניה ולטפל בכל ערוץ בכל יחידה מהABC בנפרד.
אבל אפילו במקצבים חסידיים, מי שבונה בצורה מסודרת על פי רוב בתופים והבס (פסנתר) לא יהיה שינוי בווליום במעבר מ Aל B ואם זה ככה אז אפשר לעשות כנ"ל.
הכלל: מה שמזיזים מבחוץ (כלומר לא באתר הבניה) אם זה ווליום או אפקט או כל דבר אחר, משפיע על כל החלקים במקצב ומה שמזיזים בפנים באתר הבניה משפיע רק על היחידה שמטפלים בה.
מקווה שההסבר מספיק ברור.

• הוסף לסימניות
הסבר ברור לגמרי, תודה לך. אני מאמין שכמה וכמה התחבטו בזה ונקווה שיהיה זה לתועלת.
כעת זו לא השעה אבל בעז"ה ננסה.

• הוסף לסימניות
בקורג ניתן להעתיק את הבלאנס כולו בבת אחת מוריאציה לוריאציה (בתוך "אתר הבניה"). אין אפשרות כזו בימהה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;1907225:
בקורג ניתן להעתיק את הבלאנס כולו בבת אחת מוריאציה לוריאציה (בתוך "אתר הבניה"). אין אפשרות כזו בימהה?

איך בדיוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה