כללי עזרה בתמונה

• הוסף לסימניות
אני אמור לעשות פרסומת להצגה שתקרא "השר היהודי" ואני צריך לשים תמונה, האם משהו עשה פעם פרסומת להצגה ויכול לעלות דוגמא, ומי שיש לי בבקשה תמונה שיכול להתאים לשר יהודי תמונה של משהו מחופש או משהו בסגנון, (אם יש בעיה עם הפנים נחליף פנים)
למי שיכול לעזור בבקשה! בינתיים זה רק קצת דחוף ועוד מעט זה יהיה באמת דחוף

• הוסף לסימניות
ב"דערציילונגען פון צדיקים" סעריא של סיפורי צדיקים ביודיש יש תמונות כזה [לא זוכר באיזה סיפור] אבל לא יודע אם יש זכויות שמורות עליהם

ברם למה אצלינו לא מקובל לעשות תמונות בעצמינו בסדויו. עכ"פ אם הפירסומת עשוי לחברה גדול ומשקיעים כבר הרבה כסף לזה

• הוסף לסימניות
חברה זה כבר דחוף משהו יכול לעזור בנידון? :(

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול לעזור בתמונה, אולי לפחות דוגמא של פרסומת להצגה בבקשה?!

• הוסף לסימניות
שלחתי לך דוגמאות לפרסומות להצגה - - -
אבל כשאני חושבת על זה, אם אין לך תמונה של השחקן/ים
אתה יכול לשים אלמנטים שמאפיינים שר יהודי
כמו מקטרון מקל הליכה כובע גבוהה וכו'

(מנסה לשחזר איך מציירים את רוטשילד)

• הוסף לסימניות
פרסומות להצגות - לא יהודיות

ומיהו השר היהודי? עולה לי בראש מיד מונטיפיורי. יש ודאי תמונות שלו עם מרכבה... אולי אפשר לעשות צללית שלו?
בהצלחה

קבצים מצורפים

• hatzaga.jpg
    KB 522.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מה דעתך להתבסס על משהו מסיפורי צדיקים? איור של ה. הכטקופף? בטח יש למישהו את 120 הספרונים האלה (הגיע במבצע עם אנציקלופדיה לבית ישראל) ויש שם כל מיני שרים יהודיים ומרכבות... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rivk;89618:
מה דעתך להתבסס על משהו מסיפורי צדיקים? איור של ה. הכטקופף? בטח יש למישהו את 120 הספרונים האלה (הגיע במבצע עם אנציקלופדיה לבית ישראל) ויש שם כל מיני שרים יהודיים ומרכבות... בהצלחה!

אין לי את הספר הזה אם יש לך אולי תועיל בטובך לעלות לי תמונה זה כבר נהיה דחוף מאוד אני צריך לגמור את זה בין היום למחר ועדיין אין לי כלום,

• הוסף לסימניות
זה מאה ועשרים ספרונים! (זה נקרא "סיפורי צדיקים")אילו הייתי משועממת הייתי בשמחה מתיישבת איתם ומדפדפת בהם עד שהייתי מוצאת, ואז סורקת את התמונות ומעלה אותן ואתה היית בוחר אחת.
אבל אני בקושי מגיעה לעבודות שמשלמים לי עליהם, כך שלצערי הרב לא אוכל כרגע לעשות עבורך את השירות הזה.
אם אין אותם לשכנים שלך, כדאי לך לחפש איור או תמונה של מרכבה מהודרת עם דמות ולהפוך אותה לצללית. משהו כמו מה שצירפתי.
קדימה, תפסיק להתייעץ, תתחיל לפעול.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• bobcarriage.jpg
    KB 412.8 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה