כללי עזרה בתמונות

• הוסף לסימניות
אם אפשר עזרה במציאת תמונות כאלו או מהסגנון הזה באיכות טובה תודה תודה

• הוסף לסימניות
זה טוב..??

קבצים מצורפים

• 1150433898.jpg
    KB 49.3 · צפיות: 7
  • 1205331455.jpg
    KB 167.1 · צפיות: 7
  • 1150434048.jpg
    KB 52.9 · צפיות: 8
  • 1205332642.jpg
    KB 185.7 · צפיות: 7
  • 1205331130.jpg
    KB 173.3 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
...........

קבצים מצורפים

• 1136226481.jpg
    KB 70.6 · צפיות: 9
  • 1157364325.jpg
    KB 183.8 · צפיות: 8
  • 1150433961.jpg
    KB 41.5 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
זה המקור:
http://www.annegeddes.com/Default.aspx

אלו תמונות עם זכויות יוצרים,ף אך יש שם גם חינמיות (Free4You), לא בדקתי אם גם למטרה מסחרית, בכל אופן, נראה לי שלא באיכות דפוס.

• הוסף לסימניות
קודם כל האתר לא נפתח לי כי אני אולי נתיבית אז לכן
דבר שני מה זה אומר שזה עם זכויות יוצרים מה אני צריכה לעשות

• הוסף לסימניות
אותה תמונה באיכות יותר טובה.
עוזר?

קבצים מצורפים

• 2Anne-Geddes-b-b-s-lapins.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אם זו תמונה עם זכויות יוצרים זה אומר שצריך לקנות אותה כדי שתוכלי להשתמש בה.

• הוסף לסימניות
לא מבינה

נכנסתי לאתר וזה לא אתר תמונות זה נשמע אתר בגדים מתנות וכו' ואני לא רואה תמונות יפות באיכות מי שיכול לכוון אותי איפה באתר מה שאני צריכה זה יעזור לי כי זה דחוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה