עזרה בתמחור מצגת ליום הולדת 50

• הוסף לסימניות
ערכתי מצגת ליום הולדת של 50. קבלתי מהלקוחה תמונות והסרטות והיייתי צריכה לעשות פתיחה (באפטר), לבחור שירים, להוסיף כתוביות, מעברים/ אפקטים רקעים וכו'
שדיברנו בהתחלה היא אמרה שהמצגת תיקח 4-5 דקות ואמרתי לה שזה בערך 6-8 שעות עבודה (בתעריף של 80 לשעה).
לבסוף המצגת יצאה 16 דקות. אמרתי ללקוחה שהסכום הוא 1700 ש"ח והיא היתה בהלם!!!!!!!!!!! (טענה ששנה שעברה היא עשתה מצגת באורך של 12 דקות במחיר 400 ש"ח).
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
המקובל בשוק הוא בערך 80 ש"ח לדקת צפיה

כמובן שאם הגעתם ל 16 דקות , אז תקחי מחיר נמוך יותר ,גלובלי יותר

1700 למצגת משפחתית זה המון

• הוסף לסימניות
אגב
מעניין לשמוע כיצד אתן משיגות לקוחות למצגות...
הרי לא תשלחו אליהם דוגמא במייל, כי זה תמונות אישיות...
ושהלקוחה תבוא עד אליכם הביתה רק בשביל לראות דוגמא -כמעט ואין סיכוי....
אז איך בכל זאת משיגים?

• הוסף לסימניות
1,700 ש''ח זה ממש לא המון.
מחיר רגיל ביותר.
דוקא בכאלה מצגות לא הייתי לוקחת פחות
ויש ב''ה הרבה לקוחות .

• הוסף לסימניות
זה מאוד מעניין

לא פעם אני שומעת את הלקוחה מצחקקת (!) / נבהלת (!) מאחורי קו הטלפון כשאני נוקבת במחיר שהוא ממש ממש סטנדרט בשוק.

• הוסף לסימניות
נכון, את צודקת
בד''כ הלקוחות באים מפה לאוזן
בד'''כ הלקוחות שבאים יודעים לקראת מה הם הולכים.
וזה המחירים הרגילים בשוק

• הוסף לסימניות
גם אני לא חושבת שהמחיר יקר בכלל,

עד כמה שידוע לי המחיר הממוצע בשוק הוא מינימום 100 ש"ח לדקת צפייה

כך שבחשבון פשוט המחיר הוא סטנדרט לגמרי,

אולי תראי לה קטעים מהמצגת הסופית שתראה שהמחיר שווה את ההשקעה....

בכ"א בהצלחה רבה,

באמת לא נעים שאחרי כ"כ הרבה עבודה את עוד צריכה לנמק את המחיר...

• הוסף לסימניות
גם לי יש חשש לפני שאני נוקבת במחיר ללקוח יחידני (לדוג' משפחתי וכו)
רוב האנשים באמת נבהלים מהמחיר גם אם לדעתך הוא אפסי...
לא נראה לי שיש מה לעשות בנידון, אלא להתמודד בכל פעם מחדש.....

• הוסף לסימניות
לענ"ד, המחיר צריךך להגבות לפי 80 ש"ח לשעת עבודה כפי שסכמו,
ולא 100 ש"ח לשעת צפיה כמקובל.
גם אם יצא ארוך יותר מהמתוכנן.

• הוסף לסימניות
1700 ש"ח זה לא יקר בכלל...
אבל יש כאן בעיה אחרת, א"א להפתיע את הלקוחה בסוף עם מחיר שהיא לא התכוננה אליו
צריך להיות דו"ח ברור לגבי המחיר, אם לפי שעות, אז לפי שעות ולפי התעריף לשעה שסכמו בתחילה. (ואף פעם אל תתני טווח כ"כ קטן 6-8 שעות כשאת עדיין לא רואה את החומר ולא יודעת מה מצפים ממך)
ואם סכמתם מראש לפי דקת מצגת, אז לפי המחיר שסכמתם לדקת מצגת, וגם כאן היא צריכה לקבל כיוון של אורך מצגת ממך אחרי שאת מבינה בדיוק מה היא רוצה.

(לא נעים אבל יש אנשים שאומרים מראש שהם רוצים מצגת קצרצרה כדי לקבל מחיר זול, ובסוף רוצים להכניס בתוכה עולם ומלואו... ולכן חשוב לשים לב מראש מה הלקוחה רוצה בדיוק ולהסביר לה מה יאריך את המצגת או את שעות העבודה.)

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לומדים מטעויות.
אני רואה שאין ברירה וחייבים לעשות חוזה ברור ומסודר.
למישהי יש דוגמא של חוזה?

למי יש כאן לעלות חוזים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שלהתחיל להחתים על חוזה על כולה מצגת משפחתית יכול להבריח לך לקוחות.זה לא איזה עסק או מוסד

• הוסף לסימניות
אם 80 ש"ח או 100 ש"ח לדקת צפייה, אז 2 דקות מצגת 160 ש"ח
כבר עדיף לקחת 25 לשעת עבודה...

• הוסף לסימניות
לפני קבלת העבודה חשוב לקבוע תיאום ציפיות לגבי המחיר עם הלקוח.
לפי המחיר שהוא מעוניין לשלם משקיעים מראש בתוצאה.
אני דואגת לעדכן את הלקוח בכל שלב בכמה שעות עריכה אוחזים (אם המחיר לא גלובלי).
זה בד"כ מקצר את מהלך התיקונים בצורה דרמטית.
ומראש, לא מקבלים לקוח שרוצה "מצגת ב400 ש"ח".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה