עזרה בתמחור מצגת 25 תמונות

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים למצגת פשוטה 25 תמונות בערך,
אני עושה אותה בתוכנה פשוטה- יוצר הסרטים/ פאוארפוינט.
הלקוחה רוצה להביא לי וידיאו ושאני יחתוך מזה 2 קטעים קצרים.
אשמח לדעת בכמה/איך לתמחר. וגם האם מישהו יודע בערך כמה דק יוצא כזו מצגת -(של 25 תמונות)

• הוסף לסימניות
אני לא ממש יודעת, המצגות שעשיתי בפעמים האחרונות היו יותר מורכבות (לא בגלל הסיפור האישי שעמד מאחורי המצגת) אז זה לקח לי יותר זמן, וגם אני לא זוכרת כמה זמן לקח לי כי זה היה ממש מזמן.
האם לקחת בסביבת ה-200 - 300 זה סביר או שזה מידי זול?
אני שוב מדגישה שזה מצגת פשוטה ביוצר הסרטים/ פאוארפוינט, בעיקר תמונות עם מעברים ושיר, וקצת כיתובים.
וגם כמה לקחת על לחתוך קטעים מסרט בשביל להוסיף למצגת?

• הוסף לסימניות
לפי שעה. נראה לי הכי מומלץ במקרה הזה.
אם נראה שיקח מקסימום שעתיים, אז כנראה ש - 250 זה לא מידי זול.

• הוסף לסימניות
אם לא בא לך תעבירי אלי ;)
אני עוסקת בעיקר בקטנים כי אני עוד לומדת אבל אני משקיעה גם בקטנים
שלא תדעי אני כאחת שלא מסוגלת לקחת הרבה כסף מאנשים ועוד שאני לא בתחום ממש (אומנם עשיתי כבר איזה 5 מצגות בסגנון של 5, 10 , 15 דקות )
אבל הייתי לוקחת גרושים... אולי 150

• הוסף לסימניות
"אדם שמאמין שהוא יכול - יכול, אדם שלא מאמין שהוא יכול - כנראה צודק"

שלא תדעי אני כאחת שלא מסוגלת לקחת הרבה כסף מאנשים ועוד שאני לא בתחום ממש (אומנם עשיתי כבר איזה 5 מצגות בסגנון של 5, 10 , 15 דקות )
אבל הייתי לוקחת גרושים... אולי 150

מירי, שימי לב לשני הציטוטים שלך...
בהצלחה יקירה!!!
את באמת יכולה!!!!!

• הוסף לסימניות
על הדרך...מענין מה אתם אומרים---יצא לי מספר פעמים לעשות דברים קטנים ולקח לי בערך חצי שעה להכניס 20 תמונות מוזיקה וכיתוב. זה היה מוזר לקחת על זה 60 ש"ח. מה אתם אומרים? סתם תחושה או שזה נורמלי?
והלקוח [לא פרטי] היה מופתע מהמחיר הנמוך...ומרוצה לגמרי מהתוצאה...

• הוסף לסימניות
היה על זה דיון בקהילת המעצבים גרפיים
אם לקחת גבוה כי אני בעל מקצוע (אפילו שבפועל לקח כמה דקות...)
או לקחת לפי שעה (לפעמים תחושת "פראייריות", כיוון שגם לעבודה של כמה דקות בפוטושופ קדמו לימודים והתנסויות....)

לענ"ד מקום טוב באמצע: )

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אצלי יש מחיר סף..
לא נראה לי נכון ומקצועי לקחת כ"כ קצת...
מספיק כל התקשורת עם הלקוח שגם לוקחת זמן, הרעיונות והחומרים שגם עליהם צריך לשלם...

• הוסף לסימניות
זאת השאלה מהו מחיר סף ולפי מה?
כי בכללי אני תמיד לוקחת לפי שעה.
ואני כמובן מחשבת זמן התקשרות על הלקוח וכל מה שנדרש. אבל ת'כלס זה עדין לוקח מעט זמן.

אם הייתי עובדת בכללי לפי גלובלי אז היה מחיר ולפעמים הייתי מרויחה ולפעמים לא.
אבל אין לי מחיר קבוע לעבודות קטנות. יש לכם הצעה איך לתמחר אבל שלא יראה סתם מנצל.
[כמובן שיש אצלי גם הבדל בין לקוח קבוע שמבקש לבין לקוח חדש שמבקש]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה