כללי עזרה בתמחור עבודה

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לקחת על עיצוב דיסק + עטיפה לדיסק קדמית ואחורית???
אני כבר למעלה מחמש שנים במקצוע, ועד עכשיו הייתי מבקשת 120 ש"ח, אבל מחיפוש בפורום ראיתי שמדברים על מחירים הרבה יותר גבוהים. האם זה באמת המחירים בשוק, או שהחברה כאן מנסים להעלות לעצמם את המוראל?
נתקלתי גם במחירון של פרוג- תש"ע אבל המחירים שם נראים הזויים לגמרי! ייתכן שהם באמת מקובלים? (הלוואי!)
אין לי בעיה לומר לה 500 ש"ח, אבל אני מפחדת שאז היא פשוט תגיד שלום ותלך, ואני יצטרך לומר לה: בסדר, בשבילך נעשה ב100...
אשמח מאד לדעת מה המיחיר הממוצע בשוק. המון תודות!!!

• הוסף לסימניות
את פותחת כאן נושא שלם.
יש מגוון רחב של תמחורים למגוון רחב של רמות ואיכויות עבודה ולמגוון רחב של לקוחות.
זה בערך כמו לשאול מה המחיר הממוצע של חולצה (משוק הכרמל? מדולצ'ה&גבאנה?).

על פניו, אם תמחרת עד היום ב-120 ש"ח (התחתית של התחתית של המחירון), כנראה שנתת עבודה בהתאם, אחרת זה לא היה משתלם לך.
ואם נתת עבודה מושקעת ואיכותית ב-120 ש"ח, הרי שתמחרת לא נכון, ואת רודפת אחרי הלקוחות הלא נכונים.

• הוסף לסימניות
אולי תעלי דוגמאות של עיצוב דיסקים שעיצבת?
לפי מה שאני רואה בפרופיל שלך את לא מגדירה את עצמך כמעצבת גרפית.

לעניות דעתי מעצבת גרפית צריכה לקחת מינימום 250 ש"ח על עיצוב דיסק (כמו שכתוב במחירון פרוג).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;756910:

לעניות דעתי מעצבת גרפית צריכה לקחת מינימום 250 ש"ח על עיצוב דיסק (כמו שכתוב במחירון פרוג).

לדעתי על עטיפה נורמלית של דיסק + חוברת מילות השירים + מדבקה לדיסק
1000 ש"ח זה מינימום שבמינימום

המחירים שכתבתם זה מתאים לדיסק פשוט, בלי חוברת

• הוסף לסימניות
תקרא שוב את הודעתי - לזה בדיוק היתה הכוונה - רק לעיצוב דיסק - בלי חוברת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;756910:

סליחה על ההטעיה, אבל בפרוג אני מופיעה בשם "שירת", אך מידי פעם אני כותבת בשם משתמש תדמית של אחותי, מכיוון שהמחשב כבר פתוח על שמה ואני מתעצלת להתנתק ולהתחבר... תוכלי להסתכל בדיסק לחלאק'ה שעשיתי שתראי בחיפוש בפורום ע"ש המשתמש שירת. תודה רבה!!!

ואגב, עדיין לא הבנתי סופית, לא שאלתי כמה אתם לוקחים, אלא מה המחיר הממוצע בשוק לעיצוב דיסק + עטיפה קדמית ואחורית ללא החוברת. תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
300 ש"ח, לפחות. 150 ש"ח זה בדיחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה