עזרה בתמחור עלויות שיפוץ

• הוסף לסימניות
יש לי דירה חדשה מקבלן וברצוני לשבור כמה קירות פנימיים ולהכניס מרפסת מקורה
אשמח לדעת סדר גודל של מחיר לפני שאני מחליטה להכנס לבלגן הנ"ל
מצורפת התוכנית: אדום להוריד, צהוב להוסיף
1638966290584.png

• הוסף לסימניות
בס"ד

לפני שאתם מתכננים עלויות, תבדקו שאין שם עמודים בקירות החוץ ןבאמת תוכלו להוריד כפי שסימנתם
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1019427
1 דבר ראשון לשלוח את תוכניות הדירה למהנדס לראות אם יש לך אפשרות לשבור מבחינה הנדסאית וגם מבחינת חשמל בקירות וגם אינסטלציה אתה ליד שירותים
2 לבדוק אם הקבלן אם יש בעיה להוסיף בהרבה פרויקטים היום אתה חותם שאסור לך לשנות את חזית הבנין ואתה בעצם רוצה לסגור מרפסת
3 יש הרבה דברים שמשנים את המצב בשיפוץ לדוג' 1 מאיזה חומר אתה סוגר מרפסת פנלית או בלוקים 2מה אתה מצפה מבחוץ ציפוי שפריץ או אבן ירושלמית כמה נקודות חשמל תרצו בקירות מה עם הריצוף המרפסת והחדר הסמוך אותו גובה מה עם הריצוף מתחת לקירות
לפי מה שנראה ממבט ראשון אתם מקיפים בשבירה חלק גדול מהחדר שזה קצת בעיה מבחינה הנדסאית

• הוסף לסימניות
השאלה גם אם שילכם ריצוף להשלים איפה שהקירות
ואם לא תצטרכו להחליף ריצוף שזה כבר סיפור...
בהצלחה
ואיפה הדירה נמצאת אם באיזור המרכז או י-ם ישלי קבלן מתחיל שעושה מחיר ממש טוב

• הוסף לסימניות
אחרי כל הבדיקות הטכניות שעשית מול מהנדס לאישור שבירת הקיר ומול העיריה - תחשבי עלות כ-2500 ש"ח למ"ר.
זה חישוב מאוד כללי אבל הריסת קיר דורשת הזזת ריצוף בהתאם ותצטרכי גם חידוש איטומים מתחת לריצוף וכמובן בקיר החדש.
תבדקי שיש לך מרצפות תואמות לפני התחלת השיפוץ כי יכולות להיות מרצפות מאותו דגם אך לא מאותו סדרת ייצור שזה גורם לשוני בגוון {לא בהכרח מאוד משמעותי אבל יכול להיות גם שוני משמעותי}.
עוד נקודה שהייתי שמה לב זה איפה הניקוז במרפסת אם הוא באיזור אותו את רוצה לסגור תצטרכי למשוך קו ניקוז ולשנות את כל שיפוע המרפסת לצד השני .
-יש לך גם קירוי חלקי של המרפסת -לפי התוכנית היא לא מקורה עד הסוף.
כקבלן יש לך גם מכולה לפינוי פסולת וכזה אבל את לא צריכה לעשות את החישוב שלו...
המחיר הינו כללי אבל נותן הערכה גסה לקראת מה הולכים. {הוא סוג של איזון בין איזורים בהם בעצם לא משנים כלום לאיזורים הדורשים גם ריצוף וגם קירוי}
הכי חשוב!!!
כל קבלן שתסגרי איתו לא לשלם הכל בהתחלה אלא לעשות לוח תשלומים לפי קצב התקדמות בעבודה.
שלא תהיה סיטואציה שכל הכסף יהיה אצלו לפני גמר השיפוץ כי אז הוא יוכל לעשות ויברח.....
שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כל קבלן שתסגרי איתו לא לשלם הכל בהתחלה אלא לעשות לוח תשלומים לפי קצב התקדמות בעבודה.
שלא תהיה סיטואציה שכל הכסף יהיה אצלו לפני גמר השיפוץ כי אז הוא יוכל לעשות ויברח.....
שיהיה בהצלחה.
אני מתעסק הרבה עם קבלנים ואני ממליץ שלא להתפשר על הנושא הזה לא להיות נחמדים בקטע הזה
בד"כ חומר שחור זה כלול במחיר של הקבלן ואתה צריך לחשבן חומר לבן בתוספת למחיר של הקבלן

• הוסף לסימניות
לפי השטח של כל החדר עם התוספת שאני מכניסה?
כן, כל המ"ר שאת מוסיפה /משפצת - יהיו מקומות שבעצם בהם לא תיגעי אבל המחיר הזה מתקזז עם מקומות בהם השינויים רבים והעלויות גבוהות יותר

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1019427
יש לי משהו שממש יכולה לעזור ולתת לכם יעוץ על כל העניין של בניה ושיפוצים ללא עלות
יכולים לפנות למייל שלה n33799 גמייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה