1 דבר ראשון לשלוח את תוכניות הדירה למהנדס לראות אם יש לך אפשרות לשבור מבחינה הנדסאית וגם מבחינת חשמל בקירות וגם אינסטלציה אתה ליד שירותיםיש לי דירה חדשה מקבלן וברצוני לשבור כמה קירות פנימיים ולהכניס מרפסת מקורה
אשמח לדעת סדר גודל של מחיר לפני שאני מחליטה להכנס לבלגן הנ"ל
מצורפת התוכנית: אדום להוריד, צהוב להוסיף
צפה בקובץ המצורף 1019427
אני מתעסק הרבה עם קבלנים ואני ממליץ שלא להתפשר על הנושא הזה לא להיות נחמדים בקטע הזהכל קבלן שתסגרי איתו לא לשלם הכל בהתחלה אלא לעשות לוח תשלומים לפי קצב התקדמות בעבודה.
שלא תהיה סיטואציה שכל הכסף יהיה אצלו לפני גמר השיפוץ כי אז הוא יוכל לעשות ויברח.....
שיהיה בהצלחה.
לפי השטח של כל החדר עם התוספת שאני מכניסה?חשבי עלות כ-2500 ש"ח למ"ר.
כן, כל המ"ר שאת מוסיפה /משפצת - יהיו מקומות שבעצם בהם לא תיגעי אבל המחיר הזה מתקזז עם מקומות בהם השינויים רבים והעלויות גבוהות יותרלפי השטח של כל החדר עם התוספת שאני מכניסה?
יש לי משהו שממש יכולה לעזור ולתת לכם יעוץ על כל העניין של בניה ושיפוצים ללא עלותיש לי דירה חדשה מקבלן וברצוני לשבור כמה קירות פנימיים ולהכניס מרפסת מקורה
אשמח לדעת סדר גודל של מחיר לפני שאני מחליטה להכנס לבלגן הנ"ל
מצורפת התוכנית: אדום להוריד, צהוב להוסיף
צפה בקובץ המצורף 1019427
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים