עזרה בתמחור ציורים

• הוסף לסימניות
אני מציירת על 'מפל' בד"כ עם צבעי פנדה עבור גננות/מורות לקישוטי גן/כיתה (ללא שימוש במחשב).

אשמח לשמוע כמה הייתם משלמים על ציור כזה?

מלבד זה, חשבתי גם לסרוק ציורים קיימים שיש להם ביקוש חוזר, ולהדפיס בגודל הרצוי.
כמה הייתם משלמים על העתק מהמקור?

נ.ב יש לי מחיר שאני גובה, אני רוצה רק להשוות את ההערכה שלי לעבודותי להערכה של הלקוחות.

אסתי.

קבצים מצורפים

• P1010510 - עותק.png
    KB 346.5 · צפיות: 9
  • P1010510.png
    KB 344 · צפיות: 11
  • P1011158.png
    KB 206.7 · צפיות: 11
  • P1011160.png
    KB 352.2 · צפיות: 12
  • P1011161.png
    KB 381.2 · צפיות: 9
  • P1020060.png
    KB 203.9 · צפיות: 13
  • P1230152.png
    KB 239.2 · צפיות: 12
  • P3130041.png
    KB 244.4 · צפיות: 11
  • P3130046.png
    KB 233.5 · צפיות: 10
  • P7180131.png
    KB 229.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
סוף סוף רואים....
מקסים, תצליחי.

לגבי המחיר - לא נראה לי שמישהו יענה לך על גבי הפורום. מלבד זאת זה פורום של ציירים ולא של לקוחות...
אם את רוצה - מוזמנת לפנות אלי באישי.

• הוסף לסימניות
אכן אפשר לכתוב לי באישי או במייל שבחתימה.
כתבתי שיש לי מחיר שאני גובה, אני רק עושה סקר קטן להשוות בין הערכה שלי לעבודותי להערכתם של אחרים.
כמו"כ אשמח אם גם הציירים יענו מנסיונם/יחוו דעתם כמה מקובל לגבות על רמה כזו.

אסתי

• הוסף לסימניות
הרמה שלך מעולה! ציורים יפים מאד! עם חן יהודי...
אבל צבעי הקרש גורמים למראה מיושן מעט...
לא תרצי לעבור לאקריליק?

• הוסף לסימניות
תודה!

הציורים שהעליתי הם בצבעי פנדה על מפל (בתוספת ספריי ליצירת עומק), חוץ מהציפורים שהם בצבעי אקריליק על עץ, והכפר שהוא בצבעי מים. בציורים מסויימים מאוד אני משתמשת בקרנדש.
אשמח לקבל הנחיה ממך.

אסתי

• הוסף לסימניות
את יכולה לטלפן כי אין לי פנאי לכתוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה