עזרה בתמחור תמונות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני צלמת המתמחה בצילום מוצרים ואני חדשה כאן בפורום, הנכן מוזמנות לעיין בתיק העבודות ולהביע את התרשמוכן.
עד עכשיו התעסקתי בעיקר עם אנשים קבועים ומכרים, היות ואני מעונינת להתחיל לשווק את עצמי בציבור, אני מעונינת לדעת את המחיר המקובל לצילום מוצרים (רגיל, מאקרו, תכשיטים)ובכמה מקובל להוזיל בצילום כמויות.
המחיר הנדרש הוא לצילום ועיבוד בפוטושופ עם או בלי צריבה.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תיק העבודות בהחלט מרשים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;583623:
שלום וברכה
אני צלמת המתמחה בצילום מוצרים ואני חדשה כאן בפורום, הנכן מוזמנות לעיין בתיק העבודות ולהביע את התרשמוכן.
עד עכשיו התעסקתי בעיקר עם אנשים קבועים ומכרים, היות ואני מעונינת להתחיל לשווק את עצמי בציבור, אני מעונינת לדעת את המחיר המקובל לצילום מוצרים (רגיל, מאקרו, תכשיטים)ובכמה מקובל להוזיל בצילום כמויות.
המחיר הנדרש הוא לצילום ועיבוד בפוטושופ עם או בלי צריבה.
תודה מראש.

ברוכה הבאה
אם עבדת עד היום עם אנשים קבועים ומוכרים המחיר אמור להיות זהה לא?
קשה לתמחר לך דברים באוויר...
תנסי לחשוב כמה זמן יקח לך כל מוצר וכמה שווה שעת עבודה שלך, זה מקום טוב להתחיל ממנו.

*
רוב התמונות שלך מצולמות בצמצמים לא היגיוניים... את הורגת את התמונות שלך בצילום בצמצם סגור כ"כ. אין באמת סיבה לעבור את F16 בכל צילום.

• הוסף לסימניות
שעבדתי עם מכרים, נתתי להם מחירים מזה זולים, ממש לא היה שווה לי...
עכשיו אני רוצה להתחיל עם תימחור נכון.
האם זה באמת תלוי בכמה זמן לוקח לי?
שמעתי שיש כזה דבר שמשלמים על רשיון להשתמש בתמונה לאורך זמן למשל 6 חודשים או חודש. האם שמעתם על דבר כזה?
גם האם יש הבדל במחיר אם זה לפרסומת או לקטלוג?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;583878:
שעבדתי עם מכרים, נתתי להם מחירים מזה זולים, ממש לא היה שווה לי...
עכשיו אני רוצה להתחיל עם תימחור נכון.
האם זה באמת תלוי בכמה זמן לוקח לי?
שמעתי שיש כזה דבר שמשלמים על רשיון להשתמש בתמונה לאורך זמן למשל 6 חודשים או חודש. האם שמעתם על דבר כזה?
גם האם יש הבדל במחיר אם זה לפרסומת או לקטלוג?
תודה מראש

מעולם לא שמעתי על תמחור לפי זמן השימוש.... מצד שני ברור לי שיש צלמים שהגיע גם לרמה הזאת....

בתמחור צריך לקחת את כל המשתנים שקיימים
ולהחליט מי מהם משפיעים על המחיר.

סוג הלקוח
סוג המוצר
אופי השימוש בתמונות (רזולוציה גבוהה נמוכה)
מרחק העבודה (היכן ממוקם הלקוח או המוצר)
סוג הפלט המבוקש (דיסק, אלבום, הגדלות...)
היכן את מדורגת מבחינת השוק (השם המקצועי שלך)

כמובן שיש עוד דברים ואולי יהיו פה עוד כמה שישמחו להוסיף מנסיונם

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אכן תיק עבודות מרשים במיוחד!
אך אל דאגה יהיה לך הרבה מה ללמוד גם כאן.. יש כאן צלמי מוצרים ממש מעולים!!!

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה