כללי עזרה בתמחור

• הוסף לסימניות
אין לי מושג במחירים ובלי עין הרע הבטחתי לחזור לכמה וכמה לקוחות מחר על בבוקר עם מחיר.
אמרתי להם שאני רק אחשבן.... וכו'... מכירים?
אין לי מושג???
  • העבודה הבאה: לעצב את העימוד והרקע של המגנט - גודל A3 כמה עולה פעם ראשונה?וכמה יעלה עיצוב למגנט שני עם אותו רעיון ושינויים למיניהם.
  • עיצוב בלבד לאתר תדמיתי - 6 דפים, בלי אנימציה- ארגון חסד- רוצים מחיר זול!?!? משהו ממש פשוט, עיצוב הלמעמה, כמה כפתורים, לשוניות וכו' (כמובן שאני לא אתפשר ואקפיד שיצא יפה).
  • סרט בפלאש: מצגת לפרסום אתר באורך של כדקה וחצי- העברת מסר עם טקסט באורך של 20 שורות ואנימציה non-stop.
מקוה שהלקוח לא מטייל לו פה בין האשכולות...

קבצים מצורפים

• dotsGreenHalf.pdf
    1.4 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
המשך העלאת קבצים

זו ההקדמה בלבד למצגת המדוברת - אני חשבתי על 1300 ש"ח...

קבצים מצורפים

• matzeget.rar
    KB 54.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
איזה תוכנה זה? אצלי זה לא נפתח.

• הוסף לסימניות
וזה הצד הפנימי של המגנט

קבצים מצורפים

• dotsGreenInside.rar
    KB 636.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
הגרפיקה בpdf
והמצגת בflash player כדאי להוריד מהאינקרנט... אני אעלה קובץ שכולם יכולים לראות...

קבצים מצורפים

• matzeget.rar
    KB 827.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לא להתבייש, לקחת כמה שמגיע לך.

• הוסף לסימניות
נו, ונתנו, עזוב להתבייש - תן מחיר! אין לי מושגים...

• הוסף לסימניות
המצגת מאד יפה, וגם המגנט!
אבל אני לא יכולה לעזור לך עם מחירים.

• הוסף לסימניות
יאלה, ונתנו, ניצחת אותי- אתה פשוט צודק!
חישבתי ת'מחיר שמגיע לי, והלכתי עם זה,
נראה מה יהיה...

• הוסף לסימניות
וכמה לקחת? ככה וככה?

• הוסף לסימניות
לקחתי מה שחשבתי שמגיע לי ובינתיים נראה שההם קיבלו את הדין באהבה...
מצגת- 1,300 ש"ח
רקעים למגנט - 200 ש"ח (יכלול הרבה שינויים- כפי שאני מכירה אותו)
אתר פשוט - 1000 ש"ח

נו, מה אתם אומרים???

• הוסף לסימניות
מזל וברכה.
אתר פשוט? זול, אבל זה יבוא עם הזמן.

• הוסף לסימניות
זה נחשב זול לאתר פשוט??
יש לי עוד 2 הצעות דומות, אז מה אתה מציע???

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה, לגבי המגנט 200 ש"ח לכל העבודה? את עושה גם את הפרסומות בפנים? או רק את הריבועים ורקע של העיגולים?

• הוסף לסימניות
המגנט מאוד נחמד.
המצגת - לא נפתחת לי.

אבל אני מצטרפת לגרפוטו
מה זה המחיר הזה -200 שח???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י koShir;65382:
זה נחשב זול לאתר פשוט??
יש לי עוד 2 הצעות דומות, אז מה אתה מציע???
מציע שתקח כמה שנראה לך.

• הוסף לסימניות
מה, אני לא מאמין שאתם לוקחים 200 ש"ח לכל העבודה של המגנט, על זה מגיע מינימום 1000-1500 ש"ח.

אא"כ רק עשיתם את הרקע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה