עזרה בתרגום לאנגלית

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש משהו שיכול לתרגם לי את המשפט:
בית מזוזה מעץ, עבור מזוזה בגודל X ס"מ.

תודה,
(ככה זה כשלא מקשיבים בשיעורי אנגלית...)

• הוסף לסימניות
Wooden Mezuzah, Mezuzah size for X cm.
תרגום של גוגל

• הוסף לסימניות
אין לי גוגל... (שלא תחשבו שזה עצלות...)
אין לי צורך בתרגום סיפרותי מליצתי,
אנגלית מדוברת פשוטה, נראה לך שגוגל תרגם זאת נכון?
(הבנתי שהוא מסוגל לפשל בגדול...)

• הוסף לסימניות
דוקא פה נראה לי שזה נכון
wood זה עץ (לא העץ עצמו-tree )זאת מילת החומר, ותוספת של en זה אומר שזה עשוי מעץ
וכל השאר פשוט ומובן...

• הוסף לסימניות
דוקא פה נראה לי שזה נכון
wood זה עץ (לא העץ עצמו-tree )זאת מילת החומר, ותוספת של en זה אומר שזה עשוי מעץ
וכל השאר פשוט ומובן...

• הוסף לסימניות
Wooden mezuzah case; fits a mezuzah X cm heigh.

התרגום של גוגל משובש כמו תמיד.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, התרגום של גוגל לא לעניין. עוד לא ראיתי שהוא עזר פה למישהו אז חבל על הטרחה...

מה שכתב אריאל, רק לא לשכוח אות גדולה ל-
Mezuzah
ואולי נכון יותר לנסח
fits a X cm high Mezuzah

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה