כללי עזרה! בתרגום משפטים מעברית לאנגלית

• הוסף לסימניות
מי שיכול בבקשה לעזור לתרגם כמה משפטים מעברית לאנגלית, אני מביא פה את המשפטים בעברית והתרגום שנראה לי נכון באנגלית.
אם מישהו מבין בזה יותר טוב בבקשה נא לעזור

לעילוי נשמת ניסים חי בן תלמה תפחא ז"ל<o></o>
L'eily nishmat Nissim Chai ben Talme Tafche Z"L

חלוקת סלי מזון ומצרכים למשפחות נזקקות בשבתות ומועדי ישראל
Distribution of food and other living products for the needy families for Shabatt and Chagim

• הוסף לסימניות
foods and goods

• הוסף לסימניות
למישהו יש עוד הערות, או שאף אחד לא יודע פה אנגלית??

• הוסף לסימניות
L'eiluy nishmat Nissim Chai ben Talme Tafcha Z"L

במשפט השני, נראה לי שצריך לכתוב 'הולידייס' במקום 'חגים', אבל אני לא יודע איך לאיית את זה.

• הוסף לסימניות
Holidays

אפשר להוריד את המילה FAMILIES,
FOR THE NEEDY לא צריך תוספת

• הוסף לסימניות
למישהו יש עוד הערות, תודה מראש

• הוסף לסימניות
לעילוי נשמת ניסים חי בן תלמה תפחא ז"ל<o></o>
In Memory of (the late) Nissim Chai ben Talme Tafche z"l

חלוקת סלי מזון ומצרכים למשפחות נזקקות בשבתות ומועדי ישראל
Distribution of food packages and household goods to needy families, for Shabbos and Jewish Holidays

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה