עזרה בתרגום קטן לאנגלית

• הוסף לסימניות
איך כותבים באנגלית-
לך ציפי המתוקה

תודה רבה למסייעים

• הוסף לסימניות
בתרגום מדויק זה:
For you, sweat Tzippi
אבל אם זה פניה בתחילת מכתב או משהו כזה,
אני חושבת שמקובל יותר לכתוב כך:
Sweatest Tzippi (ציפי המתוקה ביותר)

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות כתוב על מגבת שיש את התמונה שלה
האם מתאים לכתוב ככה For you, sweat Tzippi?

• הוסף לסימניות
sweat זה זיעה
sweet-מתוקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1444314:
sweat זה זיעה
sweet-מתוקה

וזה באמת מתאים לכתוב ככה?
שלא יהיה מצחיק..

• הוסף לסימניות
קשה לתרגם את זה מילה במילה. עדיף לכתוב משהו כזה: to my sweet tzipi

• הוסף לסימניות
נראה לי יותר מתאים dear - יקירה.
אני זוכרת שלמתוקה - לבנ"א יש מילה אחרת.
מנסה להיזכר...

• הוסף לסימניות
מי זה ציפי? משנה מאוד את התרגום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tofi;1444272:
בתרגום מדויק זה:
For you, sweat Tzippi
אבל אם זה פניה בתחילת מכתב או משהו כזה,
אני חושבת שמקובל יותר לכתוב כך:
Sweatest Tzippi (ציפי המתוקה ביותר)

אופס, אני רואה שהעליתי עם שגיאת כתיב.
התכוונתי לכתוב sweet או sweetest.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה