עזרה בתשלום דרך פייפאל

• הוסף לסימניות
אני מנסה לבצע רכישה באתר אמריקאי דרך פייפאל ונדחה לי שוב ושוב
פתחתי רק היום את החשבון, יכול להיות שצריך לחכות 24 שעות עד שהחשבון מופעל?
ואם לא, מה יכול להיות הבעיה?
ואגב, ניסיתי לשלם עם כל מיני כרטיסים, מאסטר כארד ואמריקן אקספרס ואף אחד לא עובר, יכול להיות שאתרים באמריקה לא מקבלים כרטיסים בינלאומי מהארץ?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אולי יש להם בעיה באתר.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי בפיייפאל צריך לעבור תהליך של אישור כשמכניסים נתונים של כרטיס אשראי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHIM20C;1481130:
עד כמה שידוע לי בפיייפאל צריך לעבור תהליך של אישור כשמכניסים נתונים של כרטיס אשראי

עברתי כבר את האישור והוסרה המוגבלות

• הוסף לסימניות
תקלות ודאי שאין, כי עכשיו השתמשתי בפייפאל.

מה שכן, בכדי שיהיה יותר קל לעזור לך, תעלה לכאן צילום מסך של השגיאה שהוא כותב לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1481165:
תקלות ודאי שאין, כי עכשיו השתמשתי בפייפאל.

מה שכן, בכדי שיהיה יותר קל לעזור לך, תעלה לכאן צילום מסך של השגיאה שהוא כותב לך.

PayPal: We were not able to verify your PayPal account. Please enter another form of payment.
זה מה שכותב לי

• הוסף לסימניות
זה כותב שלא מאשרים לך להשתמש בחשבון פייפאל הזה.
ואגב - בעבר קרה לי שלא אישרו לי הזמנה מארה"ב מאחר ובעל הכרטיס לא תושב ארה"ב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה