עזרה ב-2 תוכנות

• הוסף לסימניות
פורסם פה בעבר על תוכנת MP3TAG לעריכה, כולל תמונת אלבום לקבצי MP3,
הבעיה שאת קבצי WAVE או כל סיומת אחרת הוא לא מוכן לזהות,
יש תוכנה בשביל סיומות אלו?
ועוד דבר יש איזשהוא תוכנה שמודיעה על דואר נכנס (מג'מייל)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולפן הפקות;944768:
פורסם פה בעבר על תוכנת MP3TAG לעריכה, כולל תמונת אלבום לקבצי MP3,
הבעיה שאת קבצי WAVE או כל סיומת אחרת הוא לא מוכן לזהות,
יש תוכנה בשביל סיומות אלו?
ועוד דבר יש איזשהוא תוכנה שמודיעה על דואר נכנס (מג'מייל)?

אפשר להגדיר בהגדרות ג'ימייל בכרטיסיה כללי שיודיע על שולחן העבודה.
(לא תומך באקספלורר).

• הוסף לסימניות
מה אתם בדיוק רוצים לערוך? שמות קבצים או משהו אחר בתוך מאפייני הקובץ?
לגבי הג'ימייל:
חפשו בגוגל x-notifire.
בהצלחה.
דובר על זה כאן בפרום לאחרונה. שווה חיפוש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;945226:
מה אתם בדיוק רוצים לערוך? שמות קבצים או משהו אחר בתוך מאפייני הקובץ?
לגבי הג'ימייל:
חפשו בגוגל x-notifire.
בהצלחה.
דובר על זה כאן בפרום לאחרונה. שווה חיפוש.
תודה,
לגבי העריכה אני רוצה להגדיר את שמות הקבצים ולהכניס תץמונת אלבום, והוא לא נותן לי באיכות טובה.,לגבי הג'מייל,איך אני משיגה תוכנה זאת? (חסום לי)
ועוד דבר שמעתי שיש בהתראה לא רק בהודעה על גבי שולחן העבודה.

• הוסף לסימניות
התקנתי את התוכנה הזאת
GmailInstaller
ואחרי שהוא הריץ את התוכנה,מופיע לי הסמל אם סימן של בעיה.

קבצים מצורפים

• 55666666.png
    KB 27.5 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה