עזרה ב-3 דברים>> (מחשב חזק בן 4 חודשים)

• הוסף לסימניות
1. מה זה המסך הזה? קרה לי פעמיים שהמחשב נכבה פתאום והוא הופיע ועשה ריסטרט
(ופעם נוספת עם אותו תוכן בעברית, שלא טען את האחוזים ולא נכבה, הייתי צריכה לכבות בכח...)

2. מה יכול להיות סיבה שהמקלדת (K520 LOGITECH) מידי פעם יוצאת להפסקות, זה לא בטריות בדקתי, ואני משתגעת מזה.

3. מתלבטת איזה אנטיוירוס לקחת מתוך ה-3? מחשב בשימוש יומיומי, גלישה, תוכנות, קבצים הכל.

אשמח לעזרה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
1. קוראים לזה מסך המוות. מומלץ לבדוק מה קוד השגיאה המלא ע"י תוכנות לבדיקת מסכים כחולים.
2. מה המרחק בין הצ'יפ למקלדת עצמה? אם זה לא בעיית מרחק, אולי באמת יש תקלה. היא מקלדת טובה מאד ולא אמורים לקרות דברים כאלו.
3. בגדול מספיק האנטי וירוס, אבל היות שמדובר במחשב ממש טוב, וההבדל של הכמה שקלים לא מציק, עדיף ללכת על הפרמיום, היות וההבדל בביצועים המחשב בקושי מרגיש אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;n5023191:
1. קוראים לזה מסך המוות. מומלץ לבדוק מה קוד השגיאה המלא ע"י תוכנות לבדיקת מסכים כחולים.
יש לך שם של תוכנה מומלצת לעניין?

• הוסף לסימניות
תודה!!

• הוסף לסימניות
לגבי האנטי וירוס, אני מתפלא על הדעה שמודדת לפי ביצועי המחשב והשקלים.. תלוי מה השימוש בפועל מצריך, אם לא צריך אז מיותר לרכוש בכל מצב.

הראשון (NOD32) מכיל:
  • אנטי וירוס ואנטי רוגלות
  • אנטי פישינג נגד גניבת זהויות וסיסמאות
  • חסימת פרצות אבטחה
  • סריקת קבצים בענן
  • הגנה מפני תוכנות כופר
השני (Internet Security) מכיל בנוסף להנ"ל גם:
  • חומת אש אישית
  • הגנה על רכישות ותשלומים מקוונים
  • סריקת זכרון-מחשב מתקדמת
  • הגנה מפני רשתות בוטנט
  • הגנה על המצלמה הביתית
  • הגנה על הראוטר ורשת האינטרנט הביתית
  • הגנה בעת גלישה ברשתות ציבוריות
  • בקרת הורים
  • סינון דואר זבל
השלישי (Internet Security Premium) מכיל בנוסף גם:
  • מנגנון אנטי גניבה
  • מנהל סיסמאות
  • הצפנת קבצים
כך שאם לדוגמה מדובר במחשב נייח אז האנטי גניבה לא רלוונטי.. ואם גם ההצפנה וניהול הסיסמאות לא מעניינות אותך אז זה לא החבילה שלך, גם אם יש לך כסף מיותר ומחשב על.

ניתן לפנות אלי לרכישת רישיון ESET בהתאמה אישית לפרטי או לג'ימייל lamdan.yadan
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למדן וידען;n5023705:
לגבי האנטי וירוס, אני מתפלא על הדעה שמודדת לפי ביצועי המחשב והשקלים.. תלוי מה השימוש בפועל מצריך, אם לא צריך אז מיותר לרכוש בכל מצב.

הראשון (NOD32) מכיל:
  • אנטי וירוס ואנטי רוגלות
  • אנטי פישינג נגד גניבת זהויות וסיסמאות
  • חסימת פרצות אבטחה
  • סריקת קבצים בענן
  • הגנה מפני תוכנות כופר
השני (Internet Security) מכיל בנוסף להנ"ל גם:
  • חומת אש אישית
  • הגנה על רכישות ותשלומים מקוונים
  • סריקת זכרון-מחשב מתקדמת
  • הגנה מפני רשתות בוטנט
  • הגנה על המצלמה הביתית
  • הגנה על הראוטר ורשת האינטרנט הביתית
  • הגנה בעת גלישה ברשתות ציבוריות
  • בקרת הורים
  • סינון דואר זבל
השלישי (Internet Security Premium) מכיל בנוסף גם:
  • מנגנון אנטי גניבה
  • מנהל סיסמאות
  • הצפנת קבצים
כך שאם לדוגמה מדובר במחשב נייח אז האנטי גניבה לא רלוונטי.. ואם גם ההצפנה וניהול הסיסמאות לא מעניינות אותך אז זה לא החבילה שלך, גם אם יש לך כסף מיותר ומחשב על.

ניתן לפנות אלי לרכישת רישיון ESET בהתאמה אישית לפרטי או לג'ימייל lamdan.yadan
בהצלחה

בקצרה

אני הייתי ממליץ על האמצעי בקיצור

קבצים מצורפים

• unnamed.png
    unnamed.png
    KB 24.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכון מאוד!
זה המומלץ והנמכר ביותר.

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק את קוד הבעיה של המסך הכחול, אבל אוסיף הערה: מהניסיון שלי יכול להיות קשר בין בעיות בהתקני USB לבין מסך כחול. יש לי מתאם אלחוטי שתמיד יוצר מסך כחול כשמזיזים את החיבור שלו לכבל הUSB. כמו כן היה לי עכבר אלחוטי שכנראה גרם למסך כחול.

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי כדאי להחליף ספק כוח, ולראות אם זה פותר את הבעיה.
אצלי זה פתר מסכים כחולים וריסטרטים ללא סיבה נראית לעין.

• הוסף לסימניות
לגבי המקלדת
גם לי יש לפעמים את אותה בעיה ובדקתי שזה לא עניין של בטריות.:(
מה שכן שמתי לב שלפעמים הבעיה התגברה שכשליד הצ'יפ היה מחובר לי אונקי או משהו בסגנון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה