עזרה ב- google docs

• הוסף לסימניות
אבקש את עזרתכם.

אני רוצה ליצור טפסים בגוגל הקשורים למייל שלי, איך אני מגדיר שיהיה בעברית.

כל פעם שאני פותח את זה כל התפריטים באנגלית בלבד.

כשאני מקבל מאנשים אחרים כאלו טפסים זה כן בעברית.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון בשביל שהטפסים יגיעו למייל אז תצטרך להתקין שמה קוד מסוים, כשאני ימצא אני יכתוב אותו,
עדכון: נכנסתי עכשיו לאתר של forms.google.com וזה התחיל ישר ליצור לי טופס בעברית. תנסה להיכנס דרך חשבון גוגל אחר.

• הוסף לסימניות
בהגדרות חשבון יש מקום להגדיר העברית תהיה השפה הראשית בכל תכונות גוגל.

אגב הגוגל דוקס עצמו,בעברית אצלך?

• הוסף לסימניות
לא. כל טופס שאני רוצה להכין הבררית מחדל שלו באנגלית.

• הוסף לסימניות
זה נראה כך הגוגל דוקס עצמו?
לא יצירת הטפסים!!

קבצים מצורפים

• תמונ2ה1.png
    KB 33.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אצלי זה באנגלית

• הוסף לסימניות
כנסי להגדרות (בסמל של הגלגל שיניים)
ותחליפי לעברית.

• הוסף לסימניות
הצלחתי.

הגדרות הג'ימייל היה בעברית, אבל שאר מוצרי גוגל היה באנגלית.

החלפתי את הגדרת השפה לעברית והכל הסתדר.

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה