עזרה ב pa600

• הוסף לסימניות
אח שלי הכניס לי לאורגנית מקצבים וכנראה שנגע שם בעוד כמה דברים.
אני לא בדיוק יודעת להשתמש בהגדרות של האורגנית אשמח לעזרה...
1. הצלילים שמגיעים עם האורגנית נעלמו ויש לי שם רק צלילים מעצבנים!!! שאין אפשרות לנגן איתם.
2. הצליל ב MY ETTING השתנה לי, אני רוצה שהוא יחזור להיות הצליל של הפסנתר כמו שהיה בהתחלה.

אשמח לעזרה.
תודה מראש לעוזרים!

• הוסף לסימניות
מסתבר שהוא לא הכניס רק מקצבים אלא גם הגדרות וקולות מקווה שעשית גיבוי לפני שהכנסת את החומר החדש ואם כן אז צריך לבחור באורגן רק את הצלילים- להיכנס לתיקייה של הגיבוי לבחור את הפרפומנס והסטינגס ורק את זה להכניס לאורגן והמקצבים החדשים ישארו

• הוסף לסימניות
אין גיבוי מכלום גם לא מהמקצבים או משו כזה? אפשר לשחזר חלק מהצלילים דרך הSTSֻׂׂ

• הוסף לסימניות
תבחרי מקצב שאת רוצה תחלצי על אחד מהרבעת הכפתורים של הSTS מתחת למסך וליד זה יש כפתור שיפט שזה הקיצורי דרך של כל ההגדרות באורגן תלחצי עליו ביחד עם אחד מהכפתורים של הצלילים ואז יופיע מסך של השמירה איפה את רוצה לשמור את זה

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות אולי זה שמור לך באורגן תיכנסי למדיה בכרטיסיה הראשונה של הלאוד מופיע בצד שמאל למטה מאיפה את רוצה לטעון את המקצבים מהאורגן או מהיו אס בי תחפשי שמה

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות אולי זה שמור לך באורגן תיכנסי למדיה בכרטיסיה הראשונה של הלאוד מופיע בצד שמאל למטה מאיפה את רוצה לטעון את המקצבים מהאורגן או מהיו אס בי תחפשי שמה
לא מחובר לי יו אס בי,
הוא העתיק לי את זה לאורגנית.

• הוסף לסימניות
אה סליחה לחיצה ארוכה על כפתור הצלילים בלי שיפט או שאני טועה אני פשוט לא ליד האורגן עכשיו...

• הוסף לסימניות
השיפט זה כפתור של קיצורי דרך להגדרות לוחצים עליו ועוד כפתור לדוגמה הPAD ואז מופיע ההגדרות שלו.
אם באורגן עצמו אין שום דבר אז נראה לי שצריך לבנות הכל מחדש לא נורא תמיד שבונים מחדש יוצא דברים יותר טובים מנסיון... או שיש חברה יותר מנוסים ממני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה