אופיס 365 עזרה ב-SKYPE

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
פעם אחת, (לא יודע למה) התקנתי אצלי סקייפ במחשב,
לא עברו אלא ימים מועטים, ראיתי שאני לא משתמש ורציתי להסירו.
מה עשיתי? הלכתי ללוח הבקרה והסרתי את סקייפ מיודעינו,
אבל מאז ועד עצם היום הזה,
כל פעם, כל פעם! כל פעם!! כל פעם!!
שאני פותח את המחשב, עולה לי הריבוע ה(לא רוצה להגיד מה ה)זה:

upload_2020-1-20_11-55-11.png

אז אם מישהו או מישהי מכל רואי ההודעה הזאת יודעים איך להתפטר ממנו אחת ולתמיד
טוב יעשו, לי ולמערכת העצבים שלי, אם יודיעו לי על כך.
ואגמול לו כגמולו הטוב כשיהיה לאל ידי

• הוסף לסימניות
הסרת את סקייפ או את סקייפ-פור-ביזנס?
זה שני דברים שונים לגמרי

• הוסף לסימניות
זה skype for bussines והוא חלק מחבילת האופיס.
בשביל להסיר אותו את צריכה להפעיל את ההסרה של אופיס ולראות אם יש לך אפשרות להסיר רק אותו.
במידה ואין אפשרות כזה, אז אפשר לבטל אותו מרשימת התוכנות שעולות בהפעלת המחשב

• הוסף לסימניות
זה skype for bussines והוא חלק מחבילת האופיס.
בשביל להסיר אותו את צריכה להפעיל את ההסרה של אופיס ולראות אם יש לך אפשרות להסיר רק אותו.
במידה ואין אפשרות כזה, אז אפשר לבטל אותו מרשימת התוכנות שעולות בהפעלת המחשב
זה מה שכתוב בקישור שהבאתי למעלה
את הדרך לבטל את הקפיצה האוטומטית

• הוסף לסימניות
באמת א"א להסיר אותו לבד
עשיתי את מה שכתבו @נחליאלי(ת) ו @Panda
להוריד אותו מקדמת הבמה
הפעלתי מחדש ובאמת לא עולה לי,
בתקווה שלא ישמע עוד כדבר הזה בגבולינו
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה