עזרה עזרה בHTML

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה דחופה
אני פותחת קובץ בשתי דפדפני כרום שונים, ובכל אחד מהם הוא מציג את העיצוב שונה
(בדפדפן השני הוא מכווץ את כל האורך של הדף)
משהו נתקל ויודע מה לעשות כדי שיהיה רגיל בשניהם?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה דחופה
אני פותחת קובץ בשתי דפדפני כרום שונים, ובכל אחד מהם הוא מציג את העיצוב שונה
(בדפדפן השני הוא מכווץ את כל האורך של הדף)
משהו נתקל ויודע מה לעשות כדי שיהיה רגיל בשניהם?

תודה רבה
כנראה רספונסיביות

• הוסף לסימניות
אני מדברת על שתי דפדפנים באותו מחשב, כך שגודל המסך זהה

• הוסף לסימניות
תבדקי אם הוא מוגדר לתצוגה של טאבלט

קבצים מצורפים

• 1704217836586.png
    1704217836586.png
    445 ביטים · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
נראה לי שאכן זאת הסיבה, יש אפשרות לשנות את הברירת מחדל שיציג לי לפי מחשב ולא מכשיר אחר?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבאחד מהם האתר מופיע בפונט גדול יותר ואולי זה מה שגורם לו לתצוגה של טאבלט.

• הוסף לסימניות
אגב יש בקודי CSS העדכניים שאינם מעודכנים בכל הדפדפנים, דפדפן אקספלורר הישן למשל נחשב מיושן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה