- הוסף לסימניות
גם אני כנ"לאני מרוצה ממנו ממש!
כמה שנים טובות.
עד שהחלקים נשברו לי (נכון שמדובר ב 7 שנים, אבל עדיין זה מרגיז שהחלקים נשברו כשמהקרר מעולה)
ולקנות חלקים זה כבר מתחיל להתקרב למחיר חדש...
גם אני כנ"לאני מרוצה ממנו ממש!
כמה שנים טובות.
מתחילה להישבר לי הידית.גם אני כנ"ל
עד שהחלקים נשברו לי (נכון שמדובר ב 7 שנים, אבל עדיין זה מרגיז שהחלקים נשברו כשמהקרר מעולה)
ולקנות חלקים זה כבר מתחיל להתקרב למחיר חדש...
בלומברג הפוך כולל התקן אוטומטי של משמרת השבת.
שמעתי עכמה שמאד מרוצים מהגדול וגם מהקטן.
כנ"ל בלומברג מושלם.
חוץ מהאיכות הוא נוח מאוד מבחינת האיכסון.
מכירה עוד כמה עם אותו מקרר. וכולם עד כמה שידוע לי מרוצים ממנו.
@shoshi3332 @Debush אפשר דגמים?בלומברג הפוך,
מקרר מעולה
דגם?יש לי ולאחותי שארפ כבר 5 שנים
מרוצות במיוחד!
אולי המקרר שלך באופן ספציפי היה פגום?
שארפ מקרר מעולה.גם לי יש שארפ
וכנראה שגם אצלי יש ניסים בלע"ר.
אני מרוצה ממנו ממש!
כמה שנים טובות.
אין לי מושג..יש לי ולאחותי שארפ כבר 5 שנים
מרוצות במיוחד!
אולי המקרר שלך באופן ספציפי היה פגום?
גם להורים שלי יש והכל אצלם בסדר חוץ מהפלסטיקה שזה אצל הרובשארפ מקרר מעולה.
יש לי.
ושמעתי המלצות מעוד שיש להם.
נראה לי הניסים קרו דווקא לפותחת האשכול.
בכל קניה צריך סיעתא דישמיא.
LG מקפיא תחתון מצוין
המקרר שלי של סמסונג עובד מעולה מעל 3 שנים ,לא היתה שום תקלה ב"הבמקרה נתקלתי לאחרונה בחוות דעת גרועות מאד על מקרר סמסונג
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים