עזרה עזרה גדולה- מכירים סוכה גדולה לעריכת ברית בירושלים?

• הוסף לסימניות
מישהו אולי מכיר או יודע על סוכה גדולה שניתן לשכור לעריכת ברית?
סביבות 80-100 איש
בירושלים יום ראשון

• הוסף לסימניות
שירת ירושלים
בשנים שעברו היתה להם סוכה ענקית
אין לי מידע לגבי השנה אבל תנסו

• הוסף לסימניות
בסוכה של הרב יצחק יוסף בסנהדריה המורחבת

• הוסף לסימניות
בבית הכנסת 'מגדל ' הפסגה 19 בית וגן

• הוסף לסימניות
ברמות פולין יש סוכה גדולה של בית הכנסת הספרדי שמיועדת לבריתות.

• הוסף לסימניות
ברמות פולין יש סוכה גדולה של בית הכנסת הספרדי שמיועדת לבריתות.
עשינו שם לפני שנתיים, לא גדולה במיוחד, אבל הספיקה בקושי לצרכים (היו פחות מ-80 איש).

• הוסף לסימניות
ברמות א' בבית כנסת אברכים משהו.
אין לי מושג מה הגודל

• הוסף לסימניות
בהר נוף
הסוכה של דבר ירושלים
ענקיתתתתתת

יש שם אירועים מידי יום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש ליד שרה אולם
אין לי פרטים אבל הבן שלי מוזמן שם לבר מצווה

• הוסף לסימניות
דחוף, סוכה גדולה לברית בחוה''מ יום שלישי,
האשכול ישן ולא רלוונטי,
מישהו מכיר משהו עדכני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה