עזרה: גרפלוגיה

• הוסף לסימניות
מי יכול להמליץ או להיפך על גרפלוגיה ליעוץ כבור מקצוע?
בפרסומת בראש הדף מופיעה פרסומת, יש למישהו המלצות?!

• הוסף לסימניות
יש גרפולוגית מעולה בבני ברק.
לא יודעת בדיוק איך היא בהכוונה למקצוע, אבל באופן כללי היא מעולה!
קוראים לה שרה פלדמן, אפשר למצוא את המספר שלה בספר טלפונים של ב"ב.

• הוסף לסימניות
גרפולוגית בירושלים

מעולה, המלצות חמות מאוד!
רבקה קליין 054-8456751

• הוסף לסימניות
בירושלים- עפרה הר כסף 02-6528427
בבני ברק- מומחית ברמה גבוהה ביותר (קבילה בבתי משפט)
אוף! פרח לי השם (גרה ברח' חבקוק) בטח יעזרו לי פה
כשאני אזכר אני אכתוב

• הוסף לסימניות
גליל555 תודה על השאלה גם אני רציתי לשאול אותה...

אבל השאלה שלי היא לא המלצה על גרפולוגית,
אלא אם יש כאן משהי/ו שהלכו לגרפולוגית בשביל ליעץ עבור מקצוע -
והיו מרוצים? והיא באמת קלעה למקצוע המתאים? וע"פ זה אכן בחרתם מקצוע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;325755:
בירושלים- עפרה הר כסף 02-6528427
בבני ברק- מומחית ברמה גבוהה ביותר (קבילה בבתי משפט)
אוף! פרח לי השם (גרה ברח' חבקוק) בטח יעזרו לי פה
כשאני אזכר אני אכתוב
שמה ברכה מסינג.

• הוסף לסימניות
אכן, אכן. תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה