- הוסף לסימניות
כלליתבאיזה קופה את?
אולי אני יכולה לעזור....
כלליתבאיזה קופה את?
אולי אני יכולה לעזור....
אז למה עשית כזה הרבה בדיקות?המטרה היא לא שיצא חיובי בכל מחיר....
רק רוצה לדעת את המצב האמיתי....![]()
וגם באף!לדחוף את המטוש בגרון כמו משטח ולא באף
יותר אמין אולי יצא לך חיובי...
לא בכל מחיר...המטרה היא לא שיצא חיובי בכל מחיר....
רק רוצה לדעת את המצב האמיתי....![]()
בינתיים אני לא בבידוד, כי יצאתי שלילית גם במדאאז למה עשית כזה הרבה בדיקות?
אחד לא הלך זהו- צאי מהבית
בכזה מצב בכל מקרה צריך להשאר בבית.הבעיה שאני מרגישה זוועה, צינון , גרון , כאב ראש וכו'
אם הוא לא ידבק ממך הוא ידבק ממי שלידךבינתיים אני לא בבידוד, כי יצאתי שלילית גם במדא
אבל אני לא מרגישה טוב....אני מפחדת שאם אני חיובית מישהו חלילה יכול להידבק...![]()
אצלינו רוב החיוביים, היו שליליים יומיים לפחות יחד עם תסמינים.בינתיים אני לא בבידוד, כי יצאתי שלילית גם במדא
אבל אני לא מרגישה טוב....אני מפחדת שאם אני חיובית מישהו חלילה יכול להידבק...![]()
בסופ"ש ובתחילת השבוע היה לנו את דבר + קוצר נשימה וחוםצינון , גרון , כאב ראש וכו'
לוקח זמן עד שהבדיקה מזהה את הנגיף...אצלינו רוב החיוביים, היו שליליים יומיים לפחות יחד עם תסמינים.
ורק כשכמעט עברו התסמינים נהיינו חיוביים.
סטרפטוקוק מלווה בצינון?יכול להיות סטרפטוקוק-
נראה לי שזה יותר גרוע מקורונה....ובסוף התברר שזו התחלה של דלקת ריאות "רגילה"....
בלת"קיש לי תו ירוק בתוקף, נחשפתי לחולה מאומת, עשיתי אנטיגן ויצאתי שלילית
עד כאן הכל טוב
הבעיה שאני מרגישה זוועה, צינון , גרון , כאב ראש וכו'
האם אין יותר שום אפשרות לעשות בדיקת pcr???
יצאתי פעמיים שלילית באנטיגן (אבל יכולה לחתום על זה שאני 100% חיובית....)
[להיכנס עכשיו לבידוד בלי בדיקה ממש מסובך לי, ישבש לי את כל התוכניות, כמובן שאם אני חיובית אז אין ברירה, אבל הייתי מעדיפה קודם לבדוק את העניין בpcr]
מה ניתן לעשות????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים