תוכנות עזרה דחוףף בכניסה לחשבון מייקרוסופט

• הוסף לסימניות
המחש בלשי ננעל עם ביטלוקר וזה דורש ממני את המפתח,
דברתי עם התמיכה של המחשב ואמרו לי שכדי לדעת מה המפתח עלי להיכנס לחשבון מייקרוסופט שלי ממחשב אחר,
ושפ אראה את המפתח,
אני מנסה להיכנס ובכניסה הוא מציג לי את החלון הזה
1768250234710.png

אני לוחצת 'הבא'
ואז נפתח החלון מטה, ולא מגיע לי אף קוד לגימייל לא בספאם, וניסיתי כמה וכמה פעמים..
מהיכן אני אמורה להביא את קוד האימות שהוא מבקש ממני?
1768250337801.png

ממש אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
המחש בלשי ננעל עם ביטלוקר וזה דורש ממני את המפתח,
דברתי עם התמיכה של המחשב ואמרו לי שכדי לדעת מה המפתח עלי להיכנס לחשבון מייקרוסופט שלי ממחשב אחר,
ושפ אראה את המפתח,
אני מנסה להיכנס ובכניסה הוא מציג לי את החלון הזה
צפה בקובץ המצורף 2153481
אני לוחצת 'הבא'
ואז נפתח החלון מטה, ולא מגיע לי אף קוד לגימייל לא בספאם, וניסיתי כמה וכמה פעמים..
מהיכן אני אמורה להביא את קוד האימות שהוא מבקש ממני?
צפה בקובץ המצורף 2153483

ממש אשמח לעזרה
המחשב היה מחובר למיקרוסופט לפני?

• הוסף לסימניות
המחשב היה מחובר למיקרוסופט לפני?
כן.. נראלי מוכרח, יש כזה דבר מחשב ווינדוס שלא מחובר לחשבון מייקרוסופט?
עשו בו תיקון רציני של הרכיבים כנראה לכן הוא דורש את הביטלוקר..

• הוסף לסימניות
כן.. נראלי מוכרח, יש כזה דבר מחשב ווינדוס שלא מחובר לחשבון מייקרוסופט?
עשו בו תיקון רציני של הרכיבים כנראה לכן הוא דורש את הביטלוקר..
רוב האנשים משתמשים בחשבון מקומי בלבד ללא חשבון מיקרוסופט

• הוסף לסימניות
לפני שאתם מסתבכים עם הביט לוקר
מה המצב של המחשב עצמו??
ייתכן מאוד ששינוי בהגדרות הביוס ייתן למחשב (המקורי שעליו היה הדיסק) להידלק אף ללא הביט לוקר

• הוסף לסימניות
לפני שאתם מסתבכים עם הביט לוקר
מה המצב של המחשב עצמו??
ייתכן מאוד ששינוי בהגדרות הביוס ייתן למחשב (המקורי שעליו היה הדיסק) להידלק אף ללא הביט לוקר
ניסיתי שינוי הגדרת ביוס יחד עם התמיכה של חברת המחשב, לא צלח..

• הוסף לסימניות
את מתכוונת כשאת נכנסת לג'ימייל הוא מבקש מפתח גישה?

• הוסף לסימניות
החליפו לך לוח אם?
אפשר ליצור איתי קשר אנסה לעזור

• הוסף לסימניות
מי שעשה שינוי ברכיבי המחשב ייתכן ועשה טעות גדולה כי הוא עשה שרכיב הTPM לא יסמוך על המחשב.
ייתכן שהסיסמא המבוקשת היא של המחשב שלכם או הPIN

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הקוד שהוא מבקש זה קוד שיצרתם בעבר לנעילת הניהול סיסמאות של גוגל.
תנסו לאפס אותו כפי ההוראות המצורפות.

g.co/chrome/managingpasskeys
1768849363138.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה