עזרה- דחוף - בקניית סקסופון ! !

• הוסף לסימניות
יש לי קלרינט B12 של בופה עם פיית וונדורן B45
אני מחפש סקסופון ברמה דומה.... מה הולך בסקסופונים?? איזה חברה ואיזה דגם???

מה שנקרא שיישמע טוב וחמוד ....
לא סופרן...הסקסופון הרגיל לחסידית...ורוק.... אני לא יודע איך קוראים לו....
מה שצוקר מנגן עליו...

אשמח לקבל תשובה מכם חברים!

• הוסף לסימניות
קוראים לו סקסופון אלט
ממליץ לך להתנסות בכלי אם יש חיבור
אני למשל קניתי חדש ולא התחברתי ניגנתי בו מס פעמים בודדות וחבל על הקנייה והמאמץ
אגב אני מוכר אותו אפשר לדבר בפרטי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מכיר את הסקסופון של בלטי זה מותג שנקרא tg של בחור בשם צבי גולדרינג מאמריקה שייצר בסין חיקוי מאד מוצלח של הסלמר מארק 6 הידוע גם בסקסופון אלט וגם בסופרן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מכיר את הסקסופון של בלטי זה מותג שנקרא tg של בחור בשם צבי גולדרינג מאמריקה שייצר בסין חיקוי מאד מוצלח של הסלמר מארק 6 הידוע גם בסקסופון אלט וגם בסופרן
בהצלחה
כמה המחיר שלהם??!
אני מעוניין בכלי שעולה עד 2000 ש"ח.....

• הוסף לסימניות
2000 ש"ח זה סקספון פשוט עד בינוני

2000 ש"ח זה אמור להיות לדעתי סקסופון פשוט עד פשוט.....
אני מכיר אבל חבר שהזמין מעלי אקספרס בסביבות 1000 ש"ח חיקוי של סלמר, לא יודע תכל'ס כמה הוא מוצלח, אבל אם אתה רוצה רק לנסות וכו', אולי עדיף לך משהו בסגנון.... (אני מאמין שבארץ אותו דבר יעלה לא פחות מ-2000).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה