כללי עזרה דחוף המאסטר עושה בעיות

• הוסף לסימניות
אני מכניס דברים במאסטר ואני לא רואה אותו בדפים האחרים. מה יכול להיות הבעיה.

• הוסף לסימניות
האם החלת את המאסטר על העמודים הרצויים?

• הוסף לסימניות
כן הוא מלכתחילה מוחל על כל הדפים זה מאסטר 1 ולא מופיע לי כלום אחרי שעשיתי שינוי בזה.

• הוסף לסימניות
אולי יש תמונה/רקע בדפים האחרים שמסתירים את מה שנמצא במאסטר?

• הוסף לסימניות
אני מדבר על כל העמודים ואין לי תמונות בקובץ הזה אבל אולי משהו מסתדר איך אני יכול לבדוק את זה

• הוסף לסימניות
אתה יכול להוסיף עוד עמוד (ריק), להחיל עליו את המאסטר, ולבדוק אם באמת לא מוצגים האובייקטים

• הוסף לסימניות
הוספתי ולא עזר

• הוסף לסימניות
אולי יש איזה הגדרה שצריכים להפעיל ואצלי זה לא מופעל?

• הוסף לסימניות
הקובץ מוגדר כצמדי עמ' או עמ' בודדים?
אם משנים לאחר פתיחת הקובץ את ההגדרה לעמ' בודדים
במאסטר עדיין נשארים 2 העמ',
ואם תשים באחד מהם לא יראו כלום, כי זה אמור להיות העמ' הזוגי/האי זוגי.

כדאי להעלות דוגמא ואז ננסה להבין מה הבעיה.

• הוסף לסימניות
המחשב שלי חצי שבור ואני לא יכול להפוך את הקובץ לקובץ זיפ אז אני לא מעלה את זה.
ותודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
צילום מסך? כשרואים את חלונית העמודים?

• הוסף לסימניות
היתה לי פעם בעיה דומה - כל הדפים והמסטרים לא עבדו כמו שצריך. שיניתי את רזולוציית המסך של המחשב לקטן יותר ואז הכל הסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה