הבעיה של הגרירה או אובדן לחץ עט?זה התחיל לי בפתאומיות אתמול בבוקר.
כן- הבעיה בשדרוג של ווינדוס 10. בחברה וואקום עדין לא עשו דרייברים חדשים כדי לפתור את הבעיה .הבנתי שהבעיה קיימת רק לבעליי ווינדוס 10
האם אני צודק???
היום התעוררתי לפוטושופ בלי לחץ עט.(רק פוטושופ.)לי זה עזר
בהצלחה
גם אצלי התחיל עכשיו...!מצו''ב קובץ שיצרתי ע"פ ההוראות הנ"ל ועובד. בתקוה שלא תצטרכו אותו.
עוד פתרון שעבד לי שמישהו נתן (אולי כדאי כשהתוכנה סגורה):
1. לפתוח את ה- Command Prompt מתפריט ההתחל
2. להדביק את זה
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pen /v LegacyPenInteractionModel /t REG_DWORD /d 1 /f
3. ללחוץ Enter
4. זהו
זה בעקרון מחזיר את הגרסה הקודמת של הדרייבר של וואקום לפני הבאג בתקווה שבשדרוג גרסה הבא הם כבר יסדרו את זה.
טסק טסק סטק. לא ממליץ לגעת ברג'יסטרי בשביל דברים כאלה.עוד פתרון שעבד לי שמישהו נתן (אולי כדאי כשהתוכנה סגורה):
1. לפתוח את ה- Command Prompt מתפריט ההתחל
2. להדביק את זה
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pen /v LegacyPenInteractionModel /t REG_DWORD /d 1 /f
3. ללחוץ Enter
4. זהו
זה בעקרון מחזיר את הגרסה הקודמת של הדרייבר של וואקום לפני הבאג בתקווה שבשדרוג גרסה הבא הם כבר יסדרו את זה.
אצלי כתוב שהתוכנה עדכנית, למרות חוסר היציבותאגב למי שיש פוטושופ18 כדאי לעשות update לגרסא, זה תחת help . מתקן הרבה חוסר יציבות שהיה לאחרונה בתוכנה
למה לא?טסק טסק סטק. לא ממליץ לגעת ברג'יסטרי בשביל דברים כאלה.
אגב למי שיש פוטושופ18 כדאי לעשות update לגרסא, זה תחת help . מתקן הרבה חוסר יציבות שהיה לאחרונה בתוכנה
כי שינויים ברג'יסטרי יכולים לגרום לסיבוכים בהמשך, כגון כשוואקום יוציאו גרסאות חדשות של דרייבר.. ופתאום לא תבינו למה דברים לא עובדים. וואקום לא יודעים מה הוספתם ברג'יסטרי.למה לא?
אם שום דבר אחר לא עובד...
אכן אכן... זה מה שכתוב במידע על העדכון המדובר:מיקרוסופט כתבו שהעדכון החדש שיוצא עכשיו אמור לתקן את זה
איך עושים עדכון?...נראה שבאמת מיקרוסופט תיקנו את זה, כל ההתנהגויות המשונות של פוטושופ נפסקו אצלי לחלוטין מאז העדכון.[/
יש לך ווינדוז 10? אם לא, לא יודע אם יש עדכון.איך עושים עדכון?...
בטח שיש לך בעיות בווינדוז, תיצרי קשר עם מי שהתקין לך את הווינדוז,תודה לעזרה...!
מידשאבל זה לא נותן לבחור את זה, בעיות בכלל ב windows...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים