בקשה עזרה דחוף השארנו תיק באוטובוס- איך אני מאתרת אותו?

• הוסף לסימניות
שלום
נסענו מק"ס בקו 210 האוטובוס נוסע לכיוון ב"ב אבל אנחנו ירדנו ממנו בצומת שילת בערך בשעה 23:50
השארנו באוטובוס את התיק של העגלה ובו חפצי ערך
ניסינו לדבר עם קוים ענה נציג שאמר שיכול רק לפתוח פניה ובסוף אמר שגם זה לא כי יש לו תקלה במערכת...
משהו יודע איך אפשר לאתר את האוטובוס והנהג?
היו כאן אשכולות שאנשים עקבו אחרי אוטובוסים בירידה לפרטים קטנים מאוד (זה היה כשהאוטובוסים הגיעו ליעדם ממש סמוך לשבת)
משהו יכול לעזור?
ממש ממש תודה רבה ותזכו למצוות🙏
@מנוי פרימיום זכור לי שאתם בקיאים באיזה שהוא אתר כזה... תוכלו לעזור?

• הוסף לסימניות
@מנוי פרימיום זכור לי שאתם בקיאים באיזה שהוא אתר כזה... תוכלו לעזור?
שעת יציאה / שעת עליה + מספר תחנה ?

נסענו מק"ס בקו 210 האוטובוס נוסע לכיוון ב"ב אבל אנחנו ירדנו ממנו בצומת שילת בערך בשעה 23:50
סביר להניח שמדובר בנסיעה של השעה 23:30, מספר רישוי 31697103
רכב מצי הרכב של חברת קווים, סיים בב"ב ולא יצא למסלול נוסף, הוא לא מבצע כעת נסיעה פעילה.
לא ידוע אם הרכב שייך לאשכול מו"ע או אשכול אחר.

• הוסף לסימניות
תתקשרי אל מוקד קוים 2060*
תשאלי את הנציג איזה מס' אוטובוס בצע את הנסיעה
ומתי הוא מבצע נסיעה נוספת מחר.
תחכי לו במסלול ותחפשי את התיק.
(לפני כשבועיים עברתי תהליך דומה,
במקרה שלי זה היה אוטובוס שכור
התקשרתי אל חברת האוטובוס, ודרכם הגעתי למספר הנהג.)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה