עזרה דחוף - חוות דעת על מפרט מחשב

• פותח הנושא nlk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מפרט למחשב,
1890 במקום 4600 !!
אני חייבת לקנות מחשב דחוף,
לא צריכה משהוא בשמים,
מחשב טוב לגרפיקה!
להלן המפרט:
מחשב נייד מבית DELL Inspiron דגם 17R-N7110, כולל זיכרון 8GB, דיסק קשיח בנפח 640GB, מעבד Intel Core i5, סוללה לזמן עבודה ממושך, Bluetooth ומערכת הפעלה Windows7 Home Premium.

• הוסף לסימניות
המערכת הפעלה כדאי להחליף. חוצמזה- בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
תודה !
להחליף במה?

• הוסף לסימניות
לא משנה לך בכלל המערכת הפעלה. כל עוד את לא מתחברת לדומיין זה לא משנה לך אם זה HOME PREM או PRO. (אאכ אולי XP MODE זה קריטי לך).

לעצם העניין , המחשב הזה הוא לא לכתחילה בכלל לגרפיקה. המסך שלו מבריק , ומאוד לא איכותי . ובכלל זה מחשב ביתי מאוד על כל המשתמע.
ממה נפשך אם רוצים נייד למה 17 אינטש , זה גדול מאוד וכבד ולא ככ נייד. ואם לא צריך נייד למה לא נייח תקבלי תמורה הרבה יותר טובה לכסף. מעבד חזק הרבה יותר , תחזוקה זולה הרבה יותר ובעיקר מסך טוב הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
אז מה כן?

האמת אני לא צריכה שהוא יהיה מאוד פרקטי להתנייד איתו, כי אני לא מתכוונת מדי להתנייד איתו כל הזמן, אבל בכל אופן בא לי נייד,
אבל עכשיו אני כבר לוידעת מה אני אני רוצה,
פשוט ההצעה היתה נראית לי נחמדה,
מה תוכל אתה להציע לי,אני צריכה מחשב מהרגע להרגע,

• הוסף לסימניות
לפי המפרט שהובא לעיל, מדובר ככל הנראה במחשב שנמכר לאחרונה באתרי הדילים היומיים למיניהם.
מניסיון של 3 מחשבים כאלה בדיוק, המחשב מהיר ומעולה אבל:

כרטיס המסך בסיסי (Intel HD 3000) ובתוכנות הדורשות דיוק גרפי (לקוחות באו אלי עם בעיות במהלך שימוש בתוכנת Autocad) תהיה לך בעיה של "קריסת מתאמי תצוגה" קשיים בעבודה עם קווים מדוייקים ועדינים

לשימוש שאינו מצריך גרפיקה מדוייקת ניתן לעבוד איתו ביעילות. שמונת הג'יגה של הזיכרון בהחלט עושות את העבודה.

וד"א כתבת "1890 במקום 4600" - המחיר שזה נמכר לאחרונה בBUY 2 הוא 2900

אני יודע על קבוצת מעצבות פנים שקנו את הדגם הספציפי הזה ומהסיבות הנ"ל מוכרות אותו הלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה