עזרה דחוף - שאלה בייצוא לWMV

• הוסף לסימניות
אני מייצאה סרט לWMV. החומר המקורי הוא קבצי MTS או חומר HD שייצאתי לWMV.
יש מחשבים שהסרט נראה אצלם מעט קטוע או עם חוסר תאום לסאונד. אצלי הסרט עולה בצורה חלקה ואצל הלקוחות- לא.

הייצוא שלי הוא לWINDOWS MEDIA עם התאמת הגדרות לHD- 25.
האם הקובץ בהגדרה הזו לא אמור לעלות על כל מחשב?

• הוסף לסימניות
בס"ד,
יש לקחת בחשבון שלא כל לקוח מחזיק מחשב ל"גיימרים" מהגירסאות האחרונות. במיוחד לא מאמין שיש לכולם יכולת תמיכת HD...
אני תמיד מייצא WMV לרמת DVD. וגם אז ממליץ להם להעתיק את הסרט למחשב ולצפות בו מהמחשב. כבר קרה לי שהייתי צריך לרדת כל-כך נמוכה (מתחת לרמת DVD) כדי שיהיה מסוגל לראות משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aynoah;1485969:
בס"ד,
יש לקחת בחשבון שלא כל לקוח מחזיק מחשב ל"גיימרים" מהגירסאות האחרונות. במיוחד לא מאמין שיש לכולם יכולת תמיכת HD...
אני תמיד מייצא WMV לרמת DVD. וגם אז ממליץ להם להעתיק את הסרט למחשב ולצפות בו מהמחשב. כבר קרה לי שהייתי צריך לרדת כל-כך נמוכה (מתחת לרמת DVD) כדי שיהיה מסוגל לראות משהו...
איך היתה התוצאה? לא חבל להוציא תוצר שיחסית לחומר הגלם הוא ממש לא איכותי?

• הוסף לסימניות
בס"ד,
<!-- / message -->
תמיד צריך לתת ללקוח את האופציה האיכותית ביותר (בדיסק או באונקי, תלוי בסוג הקובץ)
גם אם נכון להיום הוא לא יכול להשתמש בזה הרי שמן הסתם גם הוא ישתדרג במשך השנים..

ובנוסף קובץ שיתאים למחשב שלו הנוכחי.

• הוסף לסימניות
WMV גם באיכות הגבוהה לדעתי זה רק איכות להגהה ולא איכות לקליפ סופי.
אלא אם כן מדובר בקליפ שרץ באינטרנט וכד'.
אני מחייבת את הלקוח להביא/לקנות דיסק אונקיי קטן (עולה כמה עשרות ש"ח) ולקחת MP4 full hd

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;1486206:
WMV גם באיכות הגבוהה לדעתי זה רק איכות להגהה ולא איכות לקליפ סופי.
אלא אם כן מדובר בקליפ שרץ באינטרנט וכד'.
אני מחייבת את הלקוח להביא/לקנות דיסק אונקיי קטן (עולה כמה עשרות ש"ח) ולקחת MP4 full hd
MP4. נתקע ברוב המחשבים הסטנדרטיים.

• הוסף לסימניות
אני -

כבר כתבתי באשכול אחר ..
USB נייד 8 גיגה עולה 19 ש"ח בKSP
במקום לצרוב 2/3 סטים של 2/3 דיסקים לחתונה /בר מצוה
קניתי כמה ניידים - והלקוח מקבל את האירוע באיכות MP4
(וגם USB במתנה)

MP4 יותר איכותי פי 4 מDVD
DVD - הוא פורמט שפותח לפני 30 שנה!
הוא פורמט גדול - לא איכותי -

לא חבל על צילום במצלמות HD והלקוח מקבל איכות
כמו לפני 20 שנה?!

ונגמר סדר צריבות+הדפסות +אריזות של DVD+
הדפסת תמונה/נייר חיצוני של האריזה
קניית דיסקים לבנים - בדיקת הדיסק לפני משלוח ללקוח
וכו' וכו'..

• הוסף לסימניות
אני סוגרת ל-MP4 ומצרפת קובץ של מקודדים K-LITE להתקנה אם נתקלים בבעיות צפיה, וב"ה זה פותר את רוב הבעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה