שאלה עזרה דחוף!!!

• הוסף לסימניות
1. האם מותר לי לשים את המלתחות ככה?
זאת אומרת, אין להן קירות ודלתות...
אבל אני לפני הגשת פרויקט וראיתי שיש פרויקטים שהוגשו כך
1765308886634.png

2. איך מסמנים פתח מילוט בממ"מ
3. איך נראה שרטוט מבט על של קיר מסך עם פרופילים
4. השרטוט שלי התמלא בריבועים צהובים עם סימני קריאה על קווי המידה, מה זה אומר? ואיך אני מבטלת את זה?

• הוסף לסימניות
לגבי הסימני קריאה הצהובים -תלחצי על הפלוס הזה

image (78).png

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 2126172
4. השרטוט שלי התמלא בריבועים צהובים עם סימני קריאה על קווי המידה, מה זה אומר? ואיך אני מבטלת את זה?
הכוונה היא שבאמת לא יהיו קירות ודלתות?

• הוסף לסימניות
לא ממש לא
גיליתי עכשיו שפיספסתי
ואין לי מקום לשים קירות
אז האם יש פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
1- מקובל שיש הפרדה בין המקלחונים --ההפרדה לא חייבת להיות מבניה --אפשר גם מחיצות מלוחות צמנט בורד דקים
או מסגרת אלומיניום בשילוב זכוכית או פרפקם לא שקוף
כדאי לסמן קו כפול ולהוסיף הערה --ואם אפשר גם להוסיף דלתות --נראה יותר רציני
2- מצוב שרטוט -- מקווה שיעזור
3 -- תכנסי לאתר saf -- יש שם פרטים להורדה -- תראי מה מתאים לפרויקט שלכם

קבצים מצורפים

• פרט פתח מילוט במממ.pdf
    KB 176.5 · צפיות: 37

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה