עזרה עזרה דחוף!!!

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ אילוס ענק, ונוצרה מעליו כמו שכבה לבנה ואני לא יכולה לגעת או להזיז דברים.
אשמח אם מישהו יודע איך אני יוצאת מזה (ניסיתי את כל האופציות ב- VIEW).
אשמח למענה, תודה רבה!!!!!
123.JPG

• הוסף לסימניות
אולי את בחלון המסכות או משהו
צרפי צילום מסך כולל הסרגל כלים

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להבין מה הבעיה
תוכלי לשלוח לי את הקובץ ואנסה לעזור
of6791060

• הוסף לסימניות
לפעמים נוצרת צורה בשכבה אחרת.(ז"א כל העבודה עד אתה, בשכבה1. והצורה הספציפית הזו בשכבה מס 2) וננעלת. תנסי לבדוק בחלון הליירס, אם יש 2 שכבות, ואם באחת מהם יש צורה נעולה.
לפעמים קורה גם, שהקובץ מאוד מאוד כבד, ואז נהיה בו מין בג כזה, והוא ניתקה. את זה עדיין לא הצלחתי לתקן, חוץ מלנסות לשכפל את הקובץ ולפתוח שוב. (אבל הרבה פעמים זה פשוט לחפור ולגלות על מה לחצנו בטעות..)
תוכלי לשלוח גם אליי אם לא הצלחת להסתדר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לעונות :)
האמת שאין לי שמץ מה הלך שם ניסיתי את כל האופציות שאמרת וישבתי עם קונטרול שיפט ואלט עם כל הלחצנים של המקלדת מרוב תסכול.
בסוף אין לי מושג איך עשיתי העתק של משהו מקובץ אחר וזה פשוט העתיק לי את כל הקובץ - בקיצר הזיה..
ב"ה עבר..
תודה שוב :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה