שיניים עזרה דחופההההה! בבקשהה!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
יש לי כמה טיפולי שורש לעשות עשיתי הכנה לטיפול שורש הראשון היה נסבל בשני היו לי כאבים שחשבתי שאני מתה הרופא נתן לי אנטיביוטיקה ומאז כבר 4 ימים אני עם כאבים וזה עוד לפני הטיפול שורש עצמו
אשמח לדעת אם מישהי מנסיון יודעת שזה הגיוני
וכן אם מישהי עשתה בקניון רמות טיפולי שורש והייתה מרוצה
בבקשה תגובתכם
יעזור לי ממשש!!

• הוסף לסימניות
רפואה שלמה!
את מדברת על ביודנט?
אם כן, לא עשיתי שם טיפול שורש, אבל עשיתי עקירת שן בינה כירוגית, טיפול של חצי שעה בערך, ולא פשוט-ועבר בצורה הכי טובה שיכולה להיות! מקצועים מאוד!!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
יש לי כמה טיפולי שורש לעשות עשיתי הכנה לטיפול שורש הראשון היה נסבל בשני היו לי כאבים שחשבתי שאני מתה הרופא נתן לי אנטיביוטיקה ומאז כבר 4 ימים אני עם כאבים וזה עוד לפני הטיפול שורש עצמו
בבקשה תגובתכם
יעזור לי ממשש!!
אני עשיתי אצל דוקטור נאדר בקניון רמות והיה ממש נסבל
לא כואב מעבר לטיפול עצמו
והשרות והרופאים נחמדים

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
בבקשה תגובתכם
יעזור לי ממשש!!
שן טוחנת?

• הוסף לסימניות
בגלל שהיה דלקת בשן, ההרדמה לא עזרה. אם באים אחרי אנטיביוטיקה, ההרדמה תעזור וכמעט לא יכאב, בעז"ה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
בבקשה תגובתכם
יעזור לי ממשש!!
אני אישית עשיתי פרטי אצל ד"ר כהן ברח' יקים 7 (ליד זוויעהל) והיה מעולה,
חוץ מהזריקה בהתחלה של ההרדמה (שגם היא היתה מינורית) לא הרגשתי כלום!!!
אח"כ יכלתי לאכול רגיל וזה היה נקרא טיפול מורכב...
החיסרון היחיד זה שהטיפול עלה לי 1600 שקל לא כולל מבנה וכתר

• הוסף לסימניות
אני אישית עשיתי פרטי אצל ד"ר כהן ברח' יקים 7 (ליד זוויעהל) והיה מעולה,
חוץ מהזריקה בהתחלה של ההרדמה (שגם היא היתה מינורית) לא הרגשתי כלום!!!
אח"כ יכלתי לאכול רגיל וזה היה נקרא טיפול מורכב...
החיסרון היחיד זה שהטיפול עלה לי 1600 שקל לא כולל מבנה וכתר
לשן אחת?

• הוסף לסימניות
הכל שווה בכאבי שיניים
אין מה לדבר..
נכון ובפרט כשמדובר באחת שרועדת מרופא שיניים...
לא זזתי חוץ מפעם אחת שהוא שם לי חומר מחטא מסריח ברמות על... ואז כמעט הקאתי
אבל בגדול היה מעולה תוך 45 דק' הייתי בחוץ ואף אחד לא שמע עלי שהייתי אצל רופא שיניים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה