עזרה דחופהה!!! פרימייר 2022 עושה בעיות

• הוסף לסימניות
ערכתי בפרימייר החדש 2022 פעם ראשונה שעות של עבודה ,
ועכשיו אני באה לסגור והוא לא נותן לי בשום צורה משהו נתקל בזה - הוא כותב שיש שגיאה בין שניות כך וכך וניסתי לסגור עוד משהו שעשיתי שם והוא לא נותןן
פיתרון דחוף אני חייבתת להיוםם פליזז
תודה :)

• הוסף לסימניות
אם יש לך עוד גרסא ישנה תנסי לפתוח את כל הפרוייקט ששמרת ועוד לא ייצאת- בגרסא הישנה ואז לייצא

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה קשור לגרסה, אם הוא כותב לך שיש לך בעיה בשניות מסויימות את צריכה לפתור אותה,
תבדקי מה הקבצים הבעייתים ותסדרי את זה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך עוד גרסא ישנה תנסי לפתוח את כל הפרוייקט ששמרת ועוד לא ייצאת- בגרסא הישנה ואז לייצא
הוא לא נותן לי לפתוח בגרסה הישנה איך אני עושה את זה ??

• הוסף לסימניות
לא להתקין את ה2022!
הוא בעייתי מאוד בייצוא ומלא באגים
תמיד שווה לחכות כמה חודשים לגרסה מתוקנת
@ASS את מנויה לאדובי?

• הוסף לסימניות
מה כזה הזוי?
ממליצה לכל אחת..
אין על התמיכה שלהם והעדכונים
רק צריך לזכור לבטל את האפשרות של עדכון אוטומטי לפני שהם מוציאים גרסה חדשה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה?
אצלי התעדכן אוטמטית והכל עובד פיקס ב"ה
ברוך ה' שעובד לך טוב
שמעתי מעוד כמה שהוא חרדה בייצוא
לי נתקע
אני בכולופן תמיד אוהבת לחכות לגרסה משופרת
שאחרים יהיו הנסיינים בשבילי..

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרות .
כן אני מנויה לאדובי , בהחלט טעות להתקין מיד יש לו בעיות ביצוא והוא הרבה יותר נתקע מהגרסה הקודמת,
בסוף הצלחתי לסגור ב 2020 .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה