עזרה דחופה - אבנים במרה

• הוסף לסימניות
מהו מכיר תרופה לאבנים במרה
או משהו טבעי בלי ניתוח,משהו שיכול להמיס את האבנים
זה דחוווף לי
מחכה לתשובה מהירה- אפשר באישי לכתוב לי
תודה

• הוסף לסימניות
עוד אשכול בנושא:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=124222
אני עברתי את הניתוח לפני 6 וחצי שנים
לאחר נסיונות שונים ומשונים לא להגיע לניתוח ואני מברכת על הרגע שהחלטתי להתנתח
כי זה לא שווה את הייסורים והסיכונים של ההתקפים.
אחותי עכשיו אחרי לידה ראשונה בדיוק אותו סיפור ואחרי כמה אשפוזים בגלל התקפים מסוכנים
בדרך לעבור את הניתוח

• הוסף לסימניות
מישהי סיפרה לי שהיא התחילה לסבול מאבנים בכיס מרה אחרי שהתחילה להשתמש במדרסים, היא עשתה דיאטה קשה מאד במשך 8 חודשים והמצב רק החמיר ואז היא הלכה לרפלקסולוגית שהראתה לה שהנקודה של הכיס מרה ברגל זה בדיוק במקום שהמדרס הכי לחץ לה, היא הורידה את המדרסים והיא רוצה לפתוח עצומה נגד מדרסים. (אני לא זוכרת בדיוק את סוף הסיפור...)

אני לא יודעת אם לך יש מדרסים. אך כתבתי לידע והשכלה.

• הוסף לסימניות
יש על זה כתבה בעיתון לבית של המבשר היום.
אין לי סורק אבל אולי משהו שיש לו יוכל לסרוק ולהעלות.

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים התפרסם במדור פטנט רשום בעיתון המודיע שם של צמח שעוזר פלאים.
(לא זוכרת , כדאי לברר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה