- הוסף לסימניות
"אין ייאוש בעולם כלל"........מתחילים להתייאש...
"אין ייאוש בעולם כלל"........מתחילים להתייאש...
לא הבנתי, מצאתם אותו כבר??מצרפת הסרטה מהתוכי האבוד.
בהתחלה מתרגש... (וסליחה על פספוסי הפוקוס) ואח"כ שהוא מדבר (אומר תוכי-המילה שהכי הרבה שמע...)
באיכות נמוכה כי זו האפשרות היחידה.
איפה הוא עשה לו את זה?לבעלי עפו כמה פעמים תוכי
פעם אחרונה הוא עשה לו רעשים של "ציף ציף" (בעלי עשה מיד אחרי שהתוכי ברח..)
ופתאום הוא חזר אליו!!
התוכי עשה כמה סיבובים לידו, "נפל" על הרצפה ובעלי החזיר אותו לכלוב...
איזה סוג של סגולה?יש יהודי שעושה סגולה מיוחדת להשבת אבידה.
היא עובדת באופן פלאי.
אבד לי המס' שלו, תנסו להשיג אולי למישהו פה בפרוג יש את המס'
מקווה שעובד על תוכים.
בחינם.איזה סוג של סגולה?
לוקח על זה כסף?
בעיקרון אני לא חובבת גדולה של סגולות....
אבל אם לא עולה כסף לא יועיל לא יזיק...
ויש סיכוי שאת משיגה לי מספר?בחינם.
נמצאים דברים שאפסו סיכוייהם,
אמרה לי מישהי שזו סגולה ידועה אבל צריך לדעת איך עושים אותה.
הוא מבקש את שם המאבד ושם אימו ואומר לחפש שוב גם איפה שחיפשו כבר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //