- הוסף לסימניות
לא נמצאו תוצאות.קוראים לו הרב שר, תנסי לעשות פה חיפוש באתר
לא נמצאו תוצאות.קוראים לו הרב שר, תנסי לעשות פה חיפוש באתר
לא נמצאו תוצאות.
www.prog.co.il
ניסתי כמה פעמים..יש יהודי שעושה סגולה מיוחדת להשבת אבידה.
היא עובדת באופן פלאי.
אבד לי המס' שלו, תנסו להשיג אולי למישהו פה בפרוג יש את המס'
מקווה שעובד על תוכים.
הפלא שאצלי זה עבד כמה וכמה וכמה וכמה פעמים.ניסתי כמה פעמים..
ולא בדיוק הלך...
חחחח
לא מאמין בדברים האלו...
אני מתקשרת למספר ואז מה?הפלא שאצלי זה עבד כמה וכמה וכמה וכמה פעמים.
פעם אחת האבדה הגיעה באופן תמוה מאד אחרי כמה חודשים,
עד עכשיו אני לא מצליחה להבין מה היה ואיך יתכן שהיא צנחה לפתע פתאום באופן כ"כ מוזר למקום שאני נמצאת בו מידי יום, וזה לא היה שם עד לאותו רגע. משונה לגמרי.
אנשים מוצאים לפעמים אבידות..הפלא שאצלי זה עבד כמה וכמה וכמה וכמה פעמים.
מחפשת איפה שנראה לך.אני מתקשרת למספר ואז מה?
איפה לחפש את התוכי שאבד לנו?
עדיין לא הבנתי.מחפשת איפה שנראה לך.
ואם את מיואשת אז את לא מחפשת בכלל.
אין לי מושג אם זה עובד על בעלי חיים.
ואגב, סגולות זה דבר יהודי, לא דבר שמתחבר לשכל.
כמו שאמרתי פעם אחת לא מצאתי, כי זה היה ממש אבוד. אבל אחרי 3 חודשים אני עוברת ליד הספסל שמתחת לבית שלי
ורואה את האבידה מונחת שם כאילו צנחה מהשמים.
מה שעלה בדעתי זה שכבר אז מישהו מצא אותה והניח אותה אצלו ושכח. ואחרי תקופה הוא החליט להניח פחות או יותר איפה שהוא מצא.
הבעיה שהיתה לי עם זה שזה היה שתי פרטי לבוש והם היו מאד דהויים מה שאמר שהם כן היו תחת השמש הקופחת בקיצור עד היום אין לי מושג מה עבר עליהם עד שהם חזרו.
אנחנו בקומת קרקע, אז הוא יצא החוצה בכניסה של הבנין ועשה שריקות כזה (נראה לי חיכה אותם...) ... נראה לי התוכי היה באיזור על איזה עץ ושמע אותו וחזראיפה הוא עשה לו את זה?
יצא סתם החוצה?
מה זה אומר ציף ציף?
אנחנו שרצינו לקרוא לו שיבוא קראנו לו תוכי-אם נצעק תוכי בחוץ זה יעזור משהו?
תודה....
חחחעדיין לא הבנתי.
אני מתקשרת. ועונים לי מהצד השני.
ואז מה אני אומרת???
הפנו אותי מפרוג שאתם עושים סגולות על אבידות?
ואז מנתקת ומחכה שהתוכי יעוף אלי???
לא אוהבת לחייג כשאני לא יודעת מה אני אמורה להגיד.
תודה רבה!
או לקופת העיר.אני זוכר שהיו לא מעט סיפורים כאן על הרב ההוא שעוזר בס"ד לחפש אבידות,
ולא מעט אמרו שראו בזה פלאות.
אצלנו תורמים כמה שקלים לזכות רבי עקיבא בער מפרנקפורט/אמסטרדם.
ואמר לי פעם יהודי ת''ח שיש לזה מקורות.
וראיתי פעם שהחתם סופר היה משתמש בסגולה זו.
הגמרא כבר אומרת 'על מנת שיחיה בני הרי זה צדיק גמור'.או לקופת העיר.
זה כבר הבטחתי.או לקופת העיר.
אני תמיד אומרת בקול שעוד מישהו ישמע,זה כבר הבטחתי.
גם לקבר רחל.
צריך דווקא לתרום בפועל או להבטיח סכום מסויים מספיק?
אני שם מיד חמשה שקלים בקופת צדקה לזכות רבי עקיבא בער מפרנקפורט/אמסטרדם.צריך דווקא לתרום בפועל או להבטיח סכום מסויים מספיק?
גם את זה עשיתי.אני שם מיד חמשה שקלים בקופת צדקה לזכות רבי עקיבא בער מפרנקפורט/אמסטרדם.
ומתפלל.
איזה אזור בבני ברק?גם את זה עשיתי.
מראה שהמצב באמת מייאש.
הנה עוד תמונה של התוכי החמוד ש(היה) שלנו.
צפה בקובץ המצורף 886593
עניתי באישי.איזה אזור בבני ברק?
אומר לילדים להרים את הראש ולחפש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים